Cornelia Condeescu, de la ”Ultimul Trib”, prima reacție după ce mama ei a murit: ”Ți-am spus că am simțit!” Femeia suferea de cancer de ani de zile

A acceptat provocarea de la ”Ultimul Trib”, însă plecarea ei din Madagascar a venit cu o veste rea - mama ei, care suferea de cancer de doi ani de zile, s-a stins din viață. 

A acceptat provocarea de la ”Ultimul Trib”, însă plecarea ei din Madagascar a venit cu o veste rea - mama ei, care suferea de cancer de doi ani de zile, s-a stins din viață.

Diagnosticată cu cancer, femeia căruia medicii îi spuseseră că va mai trăi doar luni de zile a dus lupta cu boala teribil timp de doi ani de zile. Tocmai de aceea, în memoria ei, Cornelia Condeescu a mărturisit că a decis să meargă lupta mai departe.

”Am simțit ceva în această dimineață, chiar la ora la care ea a murit... Am discutat cu ea înainte să plec și m-a încurajat să îmi urmez calea indiferent ce se va întâmpla”, a povestit Cornelia.

Vestea morții ei nu i-a lăsat indiferenți pe concurenți.

”În astfel de momente îți dai seama cât de importantă e familia.”, a mărturisit Lola Crudu.

”Știam de mama ei e bolnavă. Doctorii i-au dat două luni, iar ea a mai trăit vreo doi ani. În ultimele zile nu mai mânca deloc, sfârșitul era iminent.”, a mărturisit Ionuț Iftimoaie.

În continuare, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.

Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

De săptămâna viitoare, ”Ultimul Trib” se vede la Antena 1, în fiecare JOI și VINERI, de la ora 20:00.

Ultimele știri