Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ultimul Trib. Schimbare neașteptată! Lola Crudu rămâne în competiție chiar dacă a pierdut proba de eliminare. Oana Dedeu părăsește competiția din motive medicale

Lola Crudu este în lacrimi după proba de eliminare. ”Aici m-am descoperit. Mi-am dat seama câte calități am. Când ajung acasă vreau să mă îndrăgostesc!”, a spus concurenta.

Lola Crudu este în lacrimi după proba de eliminare. ”Aici m-am descoperit. Mi-am dat seama câte calități am. Când ajung acasă vreau să mă îndrăgostesc!”, a spus concurenta. O surpriză neașteptată are loc! Lola este anunțată că va rămâne în competiție în locul Oanei Dedeu car eeste nevoită să părăsească concursul din cauza problemei de sănătate pe care o are la mână.

Deși a ieșit din sferă la câteva secunde distanță de Alex Filip, Lola Crudu a pierdut proba de eliminare. Deși îi pare rău că nu a fost puțin mai rapidă, ea este mulțumită pentru experiența pe care a avut-o în concurs și pentru șansa care i s-a oferit de a se cunoaște mult mai bine și de a realiza cât de multe poate face în viața ei. Aici, Lola s-a redescoperit și este mai hotărâtă ca niciodată să refacă traseul vieții ei.

Urmărește momentele pe acre le-a trăit Lola în momentul în care a trebuit să își ia rămas bun de la echipă.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video