Antena Căutare

A început RĂZBOIUL la „Ultimul Trib”! Prima ceartă între „Lemurii”, „Cameleonii” și „Crocodilii”. Iftimoaie: „Eu nu cred că trebuie să ne comportăm așa, chiar dacă...”

Spiritele s-au încins la „Ultimul Trib”, după ce Octavian Strunilă le-a dat concurenților o veste bună, aceea că nu vor ajunge pe insula pustie și nici în sat, ci în vila de lux. „Lemurii”, „Cameleonii” și „Crocodilii” au găsit primele motive de ceartă.

Spiritele s-au încins la „Ultimul Trib”, după ce Octavian Strunilă le-a dat concurenților o veste bună, aceea că nu vor ajunge pe insula pustie și nici în sat, ci în vila de lux. „Lemurii”, „Cameleonii” și „Crocodilii” au găsit primele motive de ceartă.

„Nu se mai poate juca proba. O să mergeți cu toții pe plaja pustie”, le-a spus Strunilă inițial celor trei triburi, spre disperarea lor.

„A fost o glumă. Mergeți în sat, să îi cunoașteți pe localnici, să mâncați tot felul de lucruri interesante. (…) Nu mergeți nici în sat. O să mergeți cu toții la vila de lux. Iar mâine o să refacem proba”, i-a anunțat Octavian Strunilă.

Abia ajunși la vilă, concurenții din cele trei triburi au început să se certe, mai întâi pe camerele în care vor sta acolo, perne și șezlonguri.

„Sunt trei camere, respectiv trei chei. Propunerea este să tragem la sorți cheile și fiecare echipă să-și ia cheia”, a spus Dorian Popa, din tribul „Lemurii”.

Lola Crudu a spus că ea și echipa ei au fost foarte corecți. „Noi am întrebat, vreți acolo? Dacă nu, mergem noi”, a spus ea.

„M-am enervat, pentru că nu mi s-a părut că s-a procedat corect”, a spus și „lemurul” Dima Trofim.

„Eu nu cred că trebuie să ne comportăm așa, chiar dacă voi ați luat camera aia mai cu umbră”, a spus Ionuț Iftimoaie, din tribul „Lemurii”.

După ce s-a rezolvat acest conflict, pacea nu a durat mult. Triburile au găsit un nou motiv pentru a se lua la harță.

Începând cu 20 septembrie, aventura continuă la „Ultimul Trib”, în fiecare săptămână, joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Mersul pe apă, proba de FOC a zilei! "Prinde-mă de păr! Ia părul, măi! Îi distrugem!"... Râzi cu lacrimi! Actorul Silviu Mircescu îl imită pe Dorian Popa la „Ultimul trib”. „Hâtz, Johnule”...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x