Antena Căutare

Tensiunea atinge cote maxime la ”Ultimul Trib”! Alex Filip nu s-a putut abține: ”Îi distrugem pentru ce s-a întâmplat!”

Tensiunea a atins cote maxime la ”Ultimul Trib”, întrucât după ce Cameleonii și Lemurii și-au unit forțele ca să-i destabilizeze pe Crocodili, aceștia sunt mai înfuriați ca niciodată. 

Tensiunea a atins cote maxime la ”Ultimul Trib”, întrucât după ce Cameleonii și Lemurii și-au unit forțele ca să-i destabilizeze pe Crocodili, aceștia sunt mai înfuriați ca niciodată.

Astfel, după prima noapte petrecută sub cerul liber, aceștia și-au exprimat regretul cu privire la situația ce a avut loc și, mai mult de atât, sunt hotărâți să-i elimine unul câte unul.

”Nu sunt obosit, sunt foarte înrăit! Îi distrugem și fizic și psihic, pentru ce s-a întâmplat îi distrugem! O să îi scot eu din concurs, unul câte unul”, a spus supărat Alex Filip, căpitanul echipei roșii.

De asemenea, și Roxana Chiperi s-a arătat dezamăgită de alianța care s-a născut între cele două echipe: „M-am supărat foarte tare pentru că cele două echipe s-au aliat împotriva noastră, doar așa au putut să ne bată. Am fost foarte traumatizată când am mers la Alex și mi-a spus că de cinci minute nu își mai simte picioarele”, a spus Roxana Chiperi.

Aflați mai multe detalii urmărind clipul de mai sus!

Dima Trofim, dezvăluire TULBURĂTOARE! Unul dintre motivele pentru care a participat la „Ultimul Trib”... Lemurii, prima reacție după noaptea petrecută la vilă, în ”Ultimul Trib”! Sorana a reacționat: "Urât, dezgustător, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x