Antena Căutare

Cameleonii au moralul la pământ! „Au obosit și camerele astea să ne filmeze”. Ce pedeapsă riscă

Cameleonii au moralul la pământ în cea de-a 15-a ediție a emisiunii „Ultimul Trib”, înainte ca Silviu Geandra să ajungă la duel cu Sorana, din tribul Lemuri.

Cameleonii au moralul la pământ în cea de-a 15-a ediție a emisiunii „Ultimul Trib”, înainte ca Silviu Geandra să ajungă la duel cu Sorana, din tribul Lemuri.

„În momentul în care te înhami la o emisiune de genul ăsta trebuie să ai grijă dacă ești puternic sau nu și dacă poți să duci. De la televizor nu se vede. Trec două, 15, 20 de zile, nu vorbești cu nimeni, ai aceiași oameni lângă tine – unii sunt mai dificili, alții nu… Te oftici că ăia au ajuns iar acolo și tu nu…”, a spus Cameleonul Silviu Mircescu.

Nu ai ce să mănânci, iarăși intervine problema mâncării, mănânci aceleași chestii, e foarte greu. Intervin tot felul de chestii, paranoia – te gândești la tot felul de prostii… Ce o fi acasă, ce face mama, ce face iubita, ce fac prietenii… Ești aici, singur, în Madagascar, și nu ești bine – nu ai mâncat, nu ai dormit, ai pierdut. Au obosit și camerele astea să ne filmeze”, a adăugat el.

Concurentul care pierde duelul va aduce în teritoriu pentru întreaga echipă o pedeapsă.

Cei de la echipa albastră, Cameleonii, vor trebui, în cazul în care pierd, să construiască un adăpost solid, care să rămână pentru toate echipele care vor veni pe insula pustie – lucru care le va lua foarte mult timp din momentele lor de odihnă. Cei trei concurenți din echipa albastră vor trebui să muncească să construiască acest adăpost.

Dacă Sorana va pierde, Lemurii vor trăi ca pe insula pusti timp de 24 de ore – adică fără mâncare, doar cu o pungă de orez, apă și sare. Nu vor avea voie să ia contact cu sătenii.

Silviu, extrem de încrezător înainte de duelul cu Sorana. Sfatul pe care l-a primit de la Cameleoni  ... Duelul a fost câștigat de Silviu! Pedeapsa cruntă pe care Sorana le-o duce Lemurilor. „Durerile au intervenit încă de la...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x