Antena Căutare

Începe aventura în Madagascar. Concurenții din „Ultimul Trib" fac primele mărturii

Dorian Popa, Daniel Chiriță și Silviu Mircescu, unii dintre concurenții din „Ultimul Trib", au făcut prime declarații din Madagascar, unde se află în prezent, împărtășind prime impresii de acolo.

Dorian Popa, Daniel Chiriță și Silviu Mircescu, unii dintre concurenții din „Ultimul Trib", au făcut prime declarații din Madagascar, unde se află în prezent, împărtășind prime impresii de acolo.

Cele trei triburi şi-au reîncărcat repede bateriile pentru a face faţă provocărilor de pe insula exotică.

„Începe competiția «Ultimul Trib», Johnule, ne facem o cruce frumos, îl rugăm pe Doamne-Doamne să ne ajute, să ne țină teferi și mergem cu fruntea sus și cu capul înainte, la treabă”, a spus Dorian Popa.

„Am fost primiți în satul malgaș cu o grămadă de bunătăți – limbă de vacă, cam așa ceva. Era foarte fragedă și chiar mi-a plăcut”, a spus fotbalistul Daniel Chiriță.

„Cald, foarte cald. Nu prea ai unde să te ascunzi. Oceanul este extraordinar”, a spus, la rândul lui, actorul Silviu Mircescu.

Tribul sportivilor – „Crocodilii” - este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând – „Cameleonii”: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor – „Lemurii” - este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Cei 21 de concurenți, care au ajuns deja în Madagascar, vor trăi o aventură exotică, ce le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Ce se întâmplă în emisiunea „Ultimul trib”:

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar rezultatul acestei bătălii joacă un rol extrem de important în parcursul lor în insula africană, deoarece variantele sunt cât se poate de diferite! Astfel, cei mai fericiți vor fi membrii tribului de pe locul I, deoarece cei șapte vor avea ocazia să locuiască pe parcusul săptămânii într-o vilă de lux în care vor beneficia de toate condițiile pe care și le-ar putea dori. Având parte de mâncare pe săturate, de paturi în care să se odihnească și de „luxul” de a avea toaletă și duș, aceștia vor putea să se refacă mai ușor după fiecare confruntare.

În acest timp, tribul clasat pe locul al doilea în jocul pentru „Teritoriu” va locui într-un sat malgaș alături de comunitatea locală. Concurenții vor trăi într-o casă făcută din bambus și frunze de palmier, se vor spăla în singurul loc din sat în care există o sursă de apă, vor fi să nevoiți să învețe să își procure hrana întocmai ca localnicii și o vor prepara pe foc de lemne în fiecare seară.

Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib! Cel clasat pe locul al treilea, va fi „cazat” pe o plajă pustie și va trebui să se obișnuiască nu cu puțin, ci mai degrabă cu... nimic! Depinde doar de cocncurenți dacă vor reuși să își procure hrană, să își improvizeze un adăpost sau dacă vor dormi sub cerul liber și vor visa la mese îmbelșugate.

În tot acest timp, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate pentru a putea rămâne în cursa finală ce le poate aduce premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro!

Daniel Chiriță, despre prima experiență în Madagascar: ”Am văzut copii cu adevărat fericiți aici, deși nu au o viață toc... Concurenţii încep sã se aştepte la ce e mai greu în "Ultimul Trib": "Dacã ar trebui, primul l-aş mânca p...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x