Ultimul Trib

SEZONUL 1

Crocodilii au câştigat aseară proba pentru Teritoriu la „Ultimul Trib”

 
+9 click pentru
galerie

Dupã toate etapele care s-au scurs în această competiţie, concurenţii „Ultimului Trib” s-au convins de un lucru: este foarte important unde pui capul pe pernă când se lasă seara. Mai ales că noaptea trecută a fost una imposibilă pentru ei, nereuşind deloc să se odihneascã din cauza unei ploi torenţiale, care le-a distrus adăposturile. „A fost cea mai urâtă seară de când suntem noi în Madagascar!”, a declarat Alex dimineaţa.

Nici pentru Lemuri noaptea nu a fost mai bună, pe lângă ploaie, ei confruntându-se pe insula pustie şi cu lipsa alimentelor. Iar când peste toate acestea se adaugă şi dorul de casă şi de cei dragi, lucrurile au devenit din ce în ce mai greu de suportat. „Nu ne mai arde de glume, de alte activităţi, nu ne mai arde de nimic, suntem foarte obosiţi, suntem extenuaţi. Avem o lună de zile de când stăm în condiţiile astea…suntem la capătul voinţei!”, a mai spus Alex, întrebaţi fiind de către Octavian despre starea lor de spirit şi mai ales motivaţia lor pentru viitor. „Eram obişnuit cu o anumită calitate a vieţii şi aici am învăţat să trăiesc la nişte standarde la care nici nu m-aş fi gândit, fãrã nimic…iar asta mã face sã apreciez viaţa foarte mult!”, a mărturisit şi Mircea Zamfir.

Concursul însă trebuie să meargã mai departe astfel cã asearã Crocodilii şi Lemurii s-au luptat din rãsputeri la jocul pentru Teritoriu, un joc cu o structurã cu totul şi cu totul nouã, cu predare de ştafetã. „Jocul preciziei” i-a dat mari bãtãi de cap lui Chiru, care s-a chinuit minute în şir cu prima parte a probei. „Pentru noi nu conta neapãrat premiul, ci sã câştigãm proba, sã ne dea încredere pentru probele de salvare care vor urma!”, a povestit Nelly la finalul unei seri în care Crocodilii, deşi rãmaşi în doar 3 oameni, au reuşit sã îşi adjudece din nou proba pentru Teritoriu.

Deşi recunoaşte cã se bucurã cã au ajuns din nou în sat, mãcar pentru faptul cã aici alimentaţia este puţin mai variatã, din punct de vedere psihic, Alex se simte mult mai rãu. „Aici sunt foarte mulţi copii, iar eu sunt foarte ataşat de copiii mei şi, emoţional, mã dãrâmã lucrul acesta!”, va mărturisi Alex, cu ochii în lacrimi. Amintindu-şi de clipele în care a vorbit cu ei la telefon, dupã un bonus primit în urma unei probe câştigate, Alex a mai spus cã despãrţirea de copiii săi i se pare cel mai greu lucru: „Este singurul lucru care m-ar putea dărâma!”, a mai completat el.

Treziţi cu noaptea în cap, Crocodilii s-au putut bucura de o experienţă inedită în satul malgaş – o petrecere cu muzică live, din care nu au lipsit nici aşa-zisele meciuri de box, în timp ce Lemurii au primit un premiu total neaşteptat din partea lui Octavian – bambus, bidoane, si sfori, pentru confecţionarea unei plute, care sã îi ajute la pescuit. „Faptul că am avut de construit pluta asta, ne-a ajutat cumva sã nu ne gândim la nenorocirea care i se întâmplase lui Ionuţ!”, a povestit Sorin.

Cum se vor descurca cei opt concurenţi rămaşi în luptă pentru marele premiu la jocul de Salvare, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie „Ultimul Trib”, difuzatã vinerea viitoare, de la 22:00, la Antena 1.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe