Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Cum a reacționat Daniela Crudu după ce a fost nominalizată la duel, la ”Ultimul Trib”: ”Nu mi s-a părut că le-ar părea rău când m-au votat”

 

Daniela Crudu a trecut prin momente dificile în noua ediție a emisiunii ”Ultimul Trib”, întrucât a fost nominalizată pentru duel. Chiar dacă a fost dezamăgită, ea s-a arătat hotărâtă să lupte pentru a rămâne în continuare în cadrul competiție. 

Astfel, la scurt timp după ce a fost votată de colegi, ea a spus că nu i s-a părut că aceștia ar avea vreo urmă de regret că au numit-o, însă e decis să se întoarcă victorioasă. 

 ”Nu mi s-a părut că le-ar părea rău când m-au votat, ei deja se gândeau că deja plec acasă. Dacă o să câștig duelul acesta, mă gândesc că o să mă întărească și pe mine. O să dau ce am mai bun, ca niciodată, o să fac din tot sufletul meu și sper că o să reușesc. Îmi doresc să trec prin niște experiențe aici, că de aceea am venit, iar duelul este una dintre ele”, a spus ea. 

Ce se va întâmpla în continuare, dacă va câștiga sau nu duelul, află în noua ediție a emisiunii ”Ultimul Trib”, ce va fi difuzată astăzi, de la ora 20:00.

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe