Antena Căutare

Ce a însemnat competiția ”Ultimul Trib” pentru Daniel Chiriță: ”Nu credeam că o să ajung aici! Au fost probe în care m-am autodepășit!”

Drumul spre marele premiu s-a oprit, pentru Daniel Chiriță, în semifinale. Acest lucru nu l-a supărat deloc pe concurent, care la scurt timp după eliminare s-a arătat mândru de el. 

Drumul spre marele premiu s-a oprit, pentru Daniel Chiriță, în semifinale. Acest lucru nu l-a supărat deloc pe concurent, care la scurt timp după eliminare s-a arătat mândru de el.

”S-a terminat șederea mea în Madagascar, a fost obositor. Credeam că o să fie altfel de concurs, cu mai multă alergătură, dar atunci când am ajuns aici și am văzut toate probele, pur și simplu nu mi-a venit să cred. Nu credeam că o să ajung la performanțele astea. Au fost niște probe la care m-am autodepășit.”, a mărturisit, emoționat, Daniel Chiriță.

De asemenea, el a dezvăluit că deține o şcoală de fotbal la Ploieşti unde are aproape 400 de copii. Ba mai mult, prichindeii cu posibilităţi materiale limitate beneficiază de gratuitate la antrenamente!

Daniel Chiriță, primele reacții după ce a fost eliminat de la ”Ultimul Trib”: ”Sunt bucuros. Nu m-am făcut de râs!”... Cei trei finalişti au vorbit acasă, prin telefon, cu familiile lor! Soția lui Sorin Brotnei, declarație neașteptată: ”Mi...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x