Căutare Live

Daniel Chiriță, după ce a eliminat-o pe Ioana Șulea din „Ultimul Trib”: „Îmi pare rău”

Daniel Chiriță i-a spus Ioanei Șulea că îi pare rău că a eliminat-o din „Ultimul Trib”, în urma duelului la care au ajuns împreună.

Daniel Chiriță i-a spus Ioanei Șulea că îi pare rău că a eliminat-o din „Ultimul Trib”, în urma duelului la care au ajuns împreună.

Daniel Chiriță, în vârstă de 44 de ani, a felicitat-o și i-a spus că îi pare rău că ea trebuie să părăsească „Ultimul Trib”.

„Fetița mea, îmi pare rău de tot. Oricum, te-ai ținut bine. Te felicit”, i-a spus Daniel Chiriță.

Chiru a mai spus că a simțit că proba de la duel a fost una pe stilul lui.

„Am avut o probă pe stilul meu, m-am mișcat rapid și nu i-am dat nicio șansă Ioanei să spere că poate ajunge la final. Când am terminat eu jocul, ea încă nu ajunsese la al treilea obstacol”, a explicat el.

Ioana Şulea, în vârstă de 22 de ani, a spus că regretă că a fost eliminată din „Ultimul Trib”, deoarece a ajuns foarte aproape de finală.

„Nu sunt nici tristă, dar nu sunt nici fericită. Nu pot să fii fericit când știi că mai sunt foarte puține zile până la finală și uite că astăzi s-a terminat tot”, a spus Ioana Șulea.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Ioana Șulea a fost eliminată din „Ultimul Trib”, după duelul cu Daniel Chiriţă - Video... Ioana Şulea, emoționată după ce a fost eliminată din „Ultimul Trib": „S-a întâmplat cu un scop”...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri
x