Antena Căutare

Sorana Darclee și Daniela Crudu, o nouă discuție tensionată la ”Ultimul Trib”: ”Când văd genul de oameni de genul ăsta, care se prefac, nu pot să-i iau în serios!”

Lemurii se bucură din plin de fiecare moment petrecut în vilă, la ”Ultimul Trib”, însă liniștea lor a fost tulburată de o discuție aprinsă între Daniela Crudu și Sorana. 

Lemurii se bucură din plin de fiecare moment petrecut în vilă, la ”Ultimul Trib”, însă liniștea lor a fost tulburată de o discuție aprinsă între Daniela Crudu și Sorana.

După ce au avut un schimb de replici tensionat și săptămâna trecută, acum cele două concurente s-au certat din nou.

Sorana s-a arătat deranjată de faptul că Daniela Crudu nu a stat la masă și nu a mâncat din ce a gătit: ”Nu a stat cu noi la masă, probabil nu-i place cum gătesc sau nu mănâncă astfel de lucruri.”, a spus Sorana.

”Mi se pare aiurea așa, să fii obligat să mănânci ce gătește la comun. Așa sunt eu, dacă vreau să mănâncă o roșie goală. Sorana m-a enervat pentru că am cerut o mănușă și a întrebat o fată din producție dacă mă vopsește și s-a întors așa că ”Ce treabă am eu aia?”, iar cu o zi înainte mi-a făcut un ou. Cum se poate schimba un om, eu când văd așa cum se schimbă un om, nu pot să-l iau în serios.”, a spus Sorana.

Un nou duel pentru echipa albastră! Cine este concurentul care va lupta pentru a rămâne în competiție, la ”Ultimul Trib”... Concurenții trebuie să-și aleagă alți căpitani, la ”Ultimul Trib”! Cine sunt norocoșii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x