Antena Căutare

Dima primește o veste cumplită în Madagascar: ”Nu poți să descrii această durere”

După mai multe săptămâni petrecute departe de casă, o veste cumplită ajunge în această seară în Madagascar, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”, de la ora 20.00, la Antena 1.  

După mai multe săptămâni petrecute departe de casă, o veste cumplită ajunge în această seară în Madagascar, într-o nouă ediție Ultimul Trib, de la ora 20.00, la Antena 1.

Dima primește o veste cumplită în Madagascar: ”Nu poți să descrii această durere”

Pe insula pustie, în timp echipa roșie încerca să se încurajeze, în ciuda accidentărilor suferite de Oana și Neli, ba chiar au avut şi câteva momente de distracție, a ajuns o veste cumplită. Dima a aflat că sora sa, despre care știa că era bolnavă, a intrat în comă. În stare de șoc, membrii echipei au amuțit în timp ce Dima și-a luat bagajul pentru a părăsi de urgență insula. ”Nu poți să descrii această durere... e o durere care nu va trece niciodată, va rămâne acolo pentru totdeauna. Nu știam că avem un lucru atât de important în comun – că amândoi am plecat de acasă știind ce s-ar putea întâmpla”, a spus printre lacrimi Neli, cea care a trăit o experiență la fel de grea la sosirea în Madagascar, când a aflat că mama ei s-a stins.

Lemurii încep lupta între ei, în ”Ultimul Trib”: ”Sună a trădare pentru că așa este”... Totul s-a schimbat în „Ultimul Trib”. Alex și Mircea primesc „botezul” noilor echipe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x