Căutare Live

Duelul a fost câștigat de Silviu! Pedeapsa cruntă pe care Sorana le-o duce Lemurilor. „Durerile au intervenit încă de la începutul probei”

Duelul a fost câștigat de Silviu Geandra, din tribul Cameleoni, în cea de-a 15-a ediție a emisiunii „Ultimul Trib”. Pentru că a pierdut, Sorana, din tribul Lemuri, va duce în teritoriu o pedeapsă cruntă.

Duelul a fost câștigat de Silviu Geandra, din tribul Cameleoni, în cea de-a 15-a ediție a emisiunii „Ultimul Trib”. Pentru că a pierdut, Sorana, din tribul Lemuri, va duce în teritoriu o pedeapsă cruntă.

Cei doi concurenți au avut de parcurs, în proba „Bile instabile”, un traseu lung, de aproape 100 de metri, cu foarte multe obstacole. Silviu și Sorana au trebuit să aducă de la capătul traseului, până la final, cinci bile. Concurenții au trebuit să își pe un braț o mănușă – un suport special – un fel de mănușă din lemn, cu câteva locuri special pe care bilele să aibă stabilitate.

La căderea unei bile, concurenții au fost nevoiți să revină la ultimul obstacol atins. Apoi, la câte un baobab, concurenții au trebuit să potrivească toate cele 5 bile în 5 locuri special pregătite pentru acest lucru.

„A fost extrem de dificil. Durerile au intervenit încă de la începutul probei, dar nu am vrut să mă las. Acea mănușă de lemn grea îmi apăsa foarte tare în umăr”, a spus Sorana, care la un moment, dat, pe parcursul probei, a început să vorbească cu bilele și să își amintească încurajările date de iubitul ei.

Cei doi concurenți au mers singuri la duel, fără să poată beneficia de încurajările colegilor.

„Am fost eficient, m-am întors de mai puține ori, cu toate că oboseala își spunea cuvântul și durerea din umăr se accentua”, a spus și Silviu.

Pentru că a pierdut, Sorana a primit o pedeapsă pentru întreaga ei echipă. Lemurii vor trăi ca pe insula pustie timp de 24 de ore – adică fără mâncare, doar cu o pungă de orez, apă și sare. În plus, ei nu vor avea voie să ia contact cu sătenii.

Cei de la echipa albastră, Cameleonii, au scăpat de pedeapsa ce le-a fost pregătită, în caz de eșec. Dacă Silviu ar fi pierdut, Cameleonii ar fi trebuit să construiască un adăpost solid, care să rămână pentru toate echipele care vor veni pe insula pustie – lucru ce le-ar fi lua foarte mult timp din momentele lor de odihnă.

Cameleonii au moralul la pământ! „Au obosit și camerele astea să ne filmeze”. Ce pedeapsă riscă... Panică extremă la „Ultimul trib”! „Gata, gata, vine medicul!”...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x