Antena Căutare

Echipa galbenã câştigă ultimul joc de Salvare la Ultimul Trib

Dupã ce sãptãmâna trecutã Alex Filip a pãrãsit Ultimul Trib, învins la duel de cãtre Silviu Geandrã, asearã a urmat o probã decisivã pentru ambele echipe – jocul de Salvare. „Nimeni nu vrea sã piardã şi sã ajungã din nou la duel, astfel cã sunt pregãtiţi de o luptã care pe care.

Dupã ce sãptãmâna trecutã Alex Filip a pãrãsit Ultimul Trib, învins la duel de cãtre Silviu Geandrã, asearã a urmat o probã decisivã pentru ambele echipe – jocul de Salvare. „Nimeni nu vrea sã piardã şi sã ajungã din nou la duel, astfel cã sunt pregãtiţi de o luptã care pe care.

Ne apropiem de etapa finalã a competiţiei, aceea în care vor rãmâne doar şase concurenţi care vor lupta unul împotriva celuilalt pentru marele premiu de 100.000 de euro. Pânã atunci însã, mai au trei probe de foc: un joc de salvare, unul de nominalizare şi unul de duel!”, le-a spus Octavian Strunilã concurenţilor rãmaşi în joc.

Seara a debutat cu o surprizã pentru echipa galbenã, la care s-a întors Mircea Zamfir, dupã ore bune petrecute în spital. „Am avut o infecţie foarte mare la picior, care se rãspândise în organism. Acum, cu tratament, am reuşit sã o dãm înapoi. Am fãcut injecţii cât n-am fãcut toatã viaţa!”. Deşi putea alege sã nu joace urmãtorul joc, devenind astfel şi primul duelist, Mircea a ales totuşi sã se arunce în luptã.

Jocul „Captiv în sferã”, totodatã şi ultimul joc în aceastã formulã a fost câştigat de echipa galbenã, dupã ce Mircescu nu a ascultat sfaturile coechipierilor şi pe fondul unei frici puternice de înãlţime a pierdut foarte mult din timpul echipei sale. Toţi cei patru membri ai echipei galbene ajung astfel în Ultimul Trib, patru dintre cei şase care vor lupta individual pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

În echipa roşie, duelul se va da între Silviu Mircescu şi Silviu Geandrã, deoarece Nelly şi-a dobândit imunitatea în Jocul Cãpitanilor. „Paradoxal, pe mine nu m-a trimis nimeni la duel, dar astãzi m-am trimis eu singur. Poate sã fie şi asta un semn. Poate cã pânã aici a fost. Poate cã nu mai pot!”, a declarat Silviu Mircescu.

Deşi au câştigat, cei din echipa galbenã au intrat din nou la joc, de data aceasta un joc individual, dar cu un premiu râvnit de toţi: o noapte într-o vilã de lux şi, cel mai important, un telefon acasã, pentru câştigãtor, în vreme ce ultimul loc va trebui sã îşi petreacã noaptea izolat la 100 de paşi de restul echipei şi fãrã mâncare. Mircea îşi revine spectaculos dupã accidentare şi câştigã jocul, în vreme ce Chiru o salveazã pe Ioana şi îi permite sã termine cursa în locul lui, pentru cã ea a mai petrecut o noapte izolatã şi i-a fost foarte fricã. „I-am mulţumit din tot sufletul pentru ce a fãcut. Îl respect enorm de mult pentru ceea ce face!”, a declarat Ioana.

Cine va câştiga proba duelului şi cine sunt cei şase concurenţi care vor forma „Ultimul Trib”, telespectatorii vor afla urmãrind urmãtoarea ediţie a emisiunii, vinerea viitoare, la Antena 1.

Nelly, în lacrimi la ”Ultimul Trib”: ”Mama n-o să mai fie acolo! Aș fi vrut să-i povestesc tot!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x