Live acumFilm: Insurgent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

EXTAZ pe insula pustie, la „Ultimul Trib”! Lemurii, în al nouălea cer! „Am făcut câțiva oameni fericiți, exact ca în Evul Mediu”

După o probă extrem de dificilă, căpitanul desemnat de Lemuri, Dima Trofim, s-a întors victorios pe insula pustie, extaziindu-și coechipierele flămânde prin masa copioasă pe care a reușit să o câștige.

După o probă extrem de dificilă, căpitanul desemnat de Lemuri, Dima Trofim, s-a întors victorios pe insula pustie, extaziindu-și coechipierele flămânde prin masa copioasă pe care a reușit să o câștige.

„Mai bine era în sat, cu Vula care mă înnebunea de cap, dar era mai bine. Înnebunesc definitiv aici, clar. Cea mai mare rugăciune a mea este să vină Dima cu măsuța aia copioasă. Atât vreau. Nu mai pot”, a spus Daniela Crudu, înainte de ași face apariția căpitanul tribului Lemuri.

„Cred că ar fi o lovitură pentru noi să nu ne aducă mâncare, pentru că noi nici nu am gătit pentru băieți, în speranța că vor aduce”, a spus și Sorana.

Dima Trofim și însoțitorii lui Lemuri s-au întors pe insulă fredonând melodia „Sunt vagabondul vieţii mele" a lui Gheorghe Dinică.

După ce le-a sosit căpitanul victorios, Sorana a mai spus că Lemurii aveau nevoie de o astfel de seară pentru „psihicul lor”.

„Am visat la această masă de dimineață și uite că visurile devin realitate. Cea mai bucuroasă era Cruduța acolo. Am făcut câțiva oameni fericiți, exact ca în Evul Mediu, când bărbatul venea cu prada acasă”, a spus Lemurul-căpitan Dima Trofim.

„Parcă eram într-un vis. Intrasem în fibrilații”, a spus, la rândul ei, Daniela Crudu.

Între timp, Crocodilii s-au întors la vila de lux cu mâna goală, dar cântând „Ia-ți mireasă ziua bună”.

În satul malgaș, Cameleonii și-au pregătit o cină, deși nu la fel de copioasă ca cea câștigată de Lemuri.

„Mama Vula ne-a cam fraierit”, s-a plâns Silviu Mircescu.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube