Antena Căutare

Hâtz, Johnule, hâtz! Se pregătea să-i facă o super farsă lui Shift, dar el a fost cel păcălit! Ce i-au ”copt” prietenii: ”Nu mă mai speriați, mă! Am o inimă specială!”

Dorian Popa, unul dintre concurenții super show-ului ”Ultimul trib”, care va debuta la Antena 1, în curând, împlinește astăzi 30 de ani, iar prietenii lui i-au pregătit o surpriză colosală, ce l-a lăsat mut de uimire. 

Dorian Popa, unul dintre concurenții super show-ului ”Ultimul trib”, care va debuta la Antena 1, în curând, împlinește astăzi 30 de ani, iar prietenii lui i-au pregătit o surpriză colosală, ce l-a lăsat mut de uimire.

Dorian Popa a vrut să-i facă o super farsă lui Shift, motiv pentru care s-a pregătit așa cum se cuvine, însă totul s-a întors împotriva lui, întrucât cei mai buni prieteni i-au pregătit o petrecere surpriză, în toiul nopții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viitorul concurent la ”Ultimul trib” a fost primit cu spumă și confetti de cei mai buni prieteni, lucru ce l-a emoționant teribil.

”Ăștia sunt frații mei, mă bucur că s-au adunat aici. E prima petrecere supriză din viața mea și mă bucur că se întâmplă la 30 de ani.”, a spus Dorian Popa într-un clip făcut public pe Youtube.

De asemenea, surprizele nu s-au oprit aici, întrucât acesta a rămas și fără cauciucuri la mașină, totul făcând parte dintr-un plan bine pus la punct.

”Mi-au furat roțile. Nu mă mai speriați, mă. După ce mi-am făcut analizele alea și mi-a zis doamna doctor să am grijă cu inimioara că a mea e mai specială...”, a mai el.

Ce mesaje i-au transmit persoanele dragi lui, aflați în clipul de mai sus!

Dorian Popa împlinește astăzi 30 de ani, iar în curând va pleca în Madagascar, unde va lua parte la competiția ”Ultimul trib”, ce va fi difuzată la Antena 1.

Ce ar lua cu ele pe o insulă pustie vedetele din ”Ultimul Trib”. Daniela Crudu: "Pudra, și peria! Nu mâncare, oricu... Cum și-au petrecut cei 21 de concurenți zilele dinaintea plecãrii în ”Ultimul Trib”, în Madagascar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x