Ultimul Trib

SEZONUL 1

Momente dificile la ”Ultimul Trib”! Concurenții, în pericol de înec: ”Suntem nevoiți să ne oprim!”

 
+2 click pentru
galerie

Prima ediție a emisiunii ”Ultimul Trib” n-a fost lipsită de incidente. Cei 21 de concurenți care au acceptat provocarea de a-și dovedi abilitățile în materie de supraviețuire s-au confruntat cu o situație inedită. 

Mai exact, în timpul probei, mersul pe apă, din cauza mareei, nivelul apei a crescut foarte mult, astfel că mulți dintre concurenții care stăteau în apă nu-și mai puteau ține echilibrul. Din acest motiv, proba a fost oprită. 

”Nu mai ajungem cu picioarele. E prea mare apa.”, a țipat Daniel Chiriță. 

”Toată apa îmi întrase în ochi și nu mai vedeam nimic. Ne-am panicat puțin când începuse să crească nivelul apei.”, a povestit Oana Dedeu. 

 În continuare, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.

Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

De săptămâna viitoare, ”Ultimul Trib” se vede la Antena 1, în fiecare JOI și VINERI, de la ora 20:00. 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI