Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Ioana Șulea a fost eliminată din „Ultimul Trib”, după duelul cu Daniel Chiriţă - Video

 

Ioana Șulea a fost eliminată din „Ultimul Triib”, după duelul cu Daniel Chiriţă. Ea a pierdut jocul de eliminare numit „Bile şi obstacole".

Concurenții au trebuit să pornească în viteză pentru a găsi câte un cufăr. Ei au trebuit să treacă printr-un tunel, cu acele cufere după ei, pentru a găsi câte o cheie. După ce au deschis cuferele cu cheile găsite, aceștia au găsit câte un sac de nisip cu o sfoară.

Ioana Șulea și Daniel Chiriță au trebuit apoi să țină de sfoară și să arunce sacul de nisip peste o plasă, astfel încât să dărâme trei ținte.

Apoi, ei au trebuit să scoată trei tije de metal din acele ținte. La următorul obstacol, ei au trebuit să potrivească trei cuburi de așa natură încât să formeze un turn perfect și să intre cele trei tije.

Proba a continuat. Ioana Șulea și Daniel Chiriță au trebuit să se urce apoi pe turnurile formate din cele trei cuburi, ca să ajungă la un săculeț. Cu acel sac, ei au mers mai departe în traseu.

Apoi, ei au trebuit să arunce cu bilele găsite în săculeți într-o farfurie, astfel încât să o spargă.

În final, ei au ajuns la câte un panou cu câte trei găuri, în care au trebuit să potrivească acele bile.

Cum s-au descurcat Ioana Șulea și Daniel Chiru la proba de eliminare puteți vedea în clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe