Live acumFilm: Cum să fii amantu' la femei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ultimul Trib

SEZONUL 1

Ioana Șulea a fost eliminată din „Ultimul Trib”, după duelul cu Daniel Chiriţă - Video

Ioana Șulea a fost eliminată din „Ultimul Triib”, după duelul cu Daniel Chiriţă. Ea a pierdut jocul de eliminare numit „Bile şi obstacole".

Ioana Șulea a fost eliminată din „Ultimul Triib”, după duelul cu Daniel Chiriţă. Ea a pierdut jocul de eliminare numit „Bile şi obstacole".

Concurenții au trebuit să pornească în viteză pentru a găsi câte un cufăr. Ei au trebuit să treacă printr-un tunel, cu acele cufere după ei, pentru a găsi câte o cheie. După ce au deschis cuferele cu cheile găsite, aceștia au găsit câte un sac de nisip cu o sfoară.

Ioana Șulea și Daniel Chiriță au trebuit apoi să țină de sfoară și să arunce sacul de nisip peste o plasă, astfel încât să dărâme trei ținte.

Apoi, ei au trebuit să scoată trei tije de metal din acele ținte. La următorul obstacol, ei au trebuit să potrivească trei cuburi de așa natură încât să formeze un turn perfect și să intre cele trei tije.

Proba a continuat. Ioana Șulea și Daniel Chiriță au trebuit să se urce apoi pe turnurile formate din cele trei cuburi, ca să ajungă la un săculeț. Cu acel sac, ei au mers mai departe în traseu.

Apoi, ei au trebuit să arunce cu bilele găsite în săculeți într-o farfurie, astfel încât să o spargă.

În final, ei au ajuns la câte un panou cu câte trei găuri, în care au trebuit să potrivească acele bile.

Cum s-au descurcat Ioana Șulea și Daniel Chiru la proba de eliminare puteți vedea în clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro