Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Ultimul Trib

SEZONUL 1

Ioana Şulea a îmbrăcat chiloți roșii pentru noile provocări! S-a supărat foc pe coechipierii ei! „Nu înțeleg cum își permit”

Ioana Şulea a îmbrăcat chiloți roșii pentru noile probe, în ediția de vineri a emisiunii „Ultimul Trib”. Concurenta s-a supărat foc pe coechipierii ei, pentru că au o atitudine pe care ea o dezaprobă.

Ioana Şulea a îmbrăcat chiloți roșii pentru noile probe, în ediția de vineri a emisiunii „Ultimul Trib”. Concurenta s-a supărat foc pe coechipierii ei, pentru că au o atitudine pe care ea o dezaprobă.

„Nu înțeleg cum își permit să nu mănânce, să se ducă nemâncați la probe, să își inducă ideea de boală, de rău, de mizerie”, a spus Ioana Șulea, criticându-și colegii.

„Nu știu cât de motivat mai e fiecare în momentul de față. Mi se pare că Silviu este extraordinar de motivat. Mi se pare că Mircea se plânge mult mai mult decât ar trebui și își induce niște lucruri negative și niște probleme pe care eu consider că nu le are”, a adăugat ea.

Cu toate acestea, Daniel Chiriță a spus că a plecat „100% motivat” și că are forță.

În această ediție, Ioana Șulea, Sorin Brotnei, Mircea Zamfir, Daniel Chiriță și Silviu Geandră, ultimii cinci concurenți rămași în „Ultimul Trib”, se pregătesc de luptă într-o o nouă probă de Salvare.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro