Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Ionuţ Iftimoaie, dezvăluiri emoționante despre tatăl său! Ce lecție de viață i-a dat – Video

 

Ionuţ Iftimoaie a vorbit despre pierderea tatălui său, când el se afla în Madagascar, participând la „Ultimul Trib”, în echipa Lemurilor. El a dezvăluit ce misiune i-a spus tatăl său că trebuie să aibă el pe Pământ și ce lecție importantă i-a dat.

„Tu ai o misiune, du-o până la capăt”, i-a spus tatăl lui, când a vorbit cu el la telefon, din Madagascar, refuzând ca el să părăsească competiția și să se întoarcă acasă.

„E greu pentru un părinte să poți susține un copil care urcă în ring. Însă, el spunea mereu că eu am o misiune pe acest Pământ, și că poate genul acesta de sport îmi va folosi astfel încât să am posibilitatea să ajut pe alții”, a mai dezvăluit Iftimoaie.

„Ai grijă ce faci, cum te comporți, astfel încât în momentul în care te speli pe față să nu îți fie rușine de ce vezi în oglindă”, a fost o altă lecție pe care Ionuț Iftimoaie a primit-o de la tatăl lui. 

Urmăriți dezvăluirile lui Ionuț Iftimoaie în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena Stars.  

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!