Antena Căutare

Legaţi de mâini şi de picioare, la proba de salvare! Cea mai chinuitoare probă pentru concurenți, la „Ultimul Trib” – Video

Ultimii concurenți rămași în „Ultimul Trib” au avut parte de o probă de salvare chinuitoare, în ediția de vineri a emisiunii. Ei au trebuit să parcurgă un traseu dificil fiind legați de mâini și de picioare.

Ultimii concurenți rămași în „Ultimul Trib” au avut parte de o probă de salvare chinuitoare, în ediția de vineri a emisiunii. Ei au trebuit să parcurgă un traseu dificil fiind legați de mâini și de picioare.

Concurenții au trebuit să plece în traseu cu obstacole având mâinile și picioarele legate. La capătul traseului, pe care a existat și o groapă de nisip, concurenții au avut de dezlegat multe noduri ale unor frânghii, astfel încât să cadă câte un coș cu patru mingi.

Apoi, concurenții au trebuit să ia două dintre acele mingi și să se întoarcă la capătul traseului, unde să le așeze pe câte o platformă.

Jocul nu s-a oprit aici. Concurenții au trebui să plece din nou în traseu, pentru următoarele două mingi. Concurentul care a ajuns primul pe platformă, cu cele patru mingi, a câștigat această probă.

„E normal ca probele să fie din ce în ce mai grele, pentru că acesta e scopul concursului – ca să ajungi să câștigi 100.000 de euro trebuie să dovedești că treci prin sabie și foc și meriți acești bani”, a spus Sorin Brotnei.

Singurul care a putut sta relaxat la această probă a fost Silviu Geandră, care a câștigat imunitatea la proba trecută. „Am simțit că îmi merit odihna”, a spus el.

Mircea Zamfir a ieşit câştigător la această probă, astfel că nu va mai participa la următorul joc de salvare.

Daniel Chiriță a abandonat proba.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Ioana Şulea a îmbrăcat chiloți roșii pentru noile provocări! S-a supărat foc pe coechipierii ei! „Nu înțeleg cum își per... „Gata! Mi-a ajuns! Nu mă mai interesează premiul”. Sorin Brotnei simte că a ajuns la capătul puterilor, la „Ultimul Trib...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x