Căutare Live

"Lemurii" au dat de greu în "Ultimul Trib": "Nici nu-mi mai pasă cum arăt, doar vreau să fiu curată!"

După un joc extrem de dur, în care Dorian Popa a suferit o accidentare gravă, cele trei triburi au revenit în teritorii, unde nu au avut o viața mai ușoară, după cum telespectatorii vor vedea în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

După un joc extrem de dur, în care Dorian Popa a suferit o accidentare gravă, cele trei triburi au revenit în teritorii, unde nu au avut o viața mai ușoară, după cum telespectatorii vor vedea în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul Trib.

Una dintre provocările ”Lemurilor” a fost o activitate care acasă este nu doar una simplă, ci chiar și un răsfăț: spălatul! ”M-am spălat pe păr în ligheanul în care spălăm și hainele... nici nu-mi mai pasă cum arăt la televizor, doar vreau să fiu curată! Mi-am băgat capul în lighean, m-am șamponat și apoi mi-am mai turnat un alt lighean în cap”, a povestit puțin amuzată și puțin șocată Daniela Crudu.

”Ferească Dumnezeu, dacă am crezut eu vreodată să ajung în chiloți într-o baie comunală...”, a povestit râzând și Sorana, care apoi a avut și alte activități ”domestice”, precum spălatul hainelor la singura sursă de apă din sat sau gătit pe foc de lemne.

Cum se vor descurca cele trei triburi în Teritorii, dar și ce se va întâmpla cu ”Lemurii” după accidentarea lui Dorian Popa, telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

În continuare, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.

Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Dorian Popa, accidentat în luptă, în ”Ultimul Trib”: ”I-a fugit genunchiul și se vedea cum se mișcă”... Ultimul Trib Episodul 3 online...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri
x