Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Lemurii și Crocodilii au recunoscut ce simt aproape de finală! „Am învățat să apreciem lucrurile mărunte”

 

Lemurii și Crocodilii au vorbit despre starea lor de spirit, în ediția de vineri, 11 ianuarie, a emisiunii „Ultimul Trib”, și despre ceea ce îi motivează în continuare în acest concurs.

Înainte de proba de teritoriu, din echipa Lemurilor, Sorin a spus că deși își dorește să câștige, deoarece s-a apropiat mult de premiu, îi este extrem de dor de soția lui și de copilul care urmează să se nască.

Mircea Zamfir a spus că pe el îl motivează ceea ce l-a motivat de la început – dorința lui de a se face văzut, astfel încât să poată face proiecte pentru copiii defavorizați.

„Aici am învățat să trăiesc așa cum nici nu puteam să cred”, a spus el.

„Astăzi gândul meu tot la victorie este, chiar dacă știu că cei de acasă își fac griji. Știu cât de mult ar însemna pentru ei să ajung în finală sau să câștig acest concurs. Ei știu cât de mult înseamnă victoria pentru mine și nu neaparat banii”, a spus și Ioana Șulea.

În echipa Crocodililor, Alex a spus că el își dorește de la această competiție să își descopere anumite principii. „Aici fiecare dintre noi a învățat să aprecieze lucrurile mărunte. Nu știu cât de importanți sunt pentru noi banii. Cu siguranță toți vom da totul să rezistăm până în finală”, a adăugat el.

Neli Condeescu a spus că a rămas în concurs pentru a îndeplini ultima dorință a mamei ei – să nu se întoarcă – ceea ce îi dă putere să meargă mai departe.

Declarațiile complete ale Lemurilor și Crocodililor sunt disponibile în clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe