Antena Căutare

Lipsa hranei, tot mai greu de îndurat în ”Ultimul Trib”: ”În fiecare zi, orez cu sare făcut în oala aia în care se plimbă furnici!”

Plecați de acasă de mult timp, trecuți prin jocuri dificile și fără mâncare la discreție, concurenții se resimt tot mai tare în ”Ultimul Trib”, în această seară, de la 20.00, la Antena 1.

Plecați de acasă de mult timp, trecuți prin jocuri dificile și fără mâncare la discreție, concurenții se resimt tot mai tare în ”Ultimul Trib”, în această seară, de la 20.00, la Antena 1.

Lipsa hranei, tot mai greu de îndurat în ”Ultimul Trib”:  ”În fiecare zi, orez cu sare făcut în oala aia în care se plimbă furnici!”

Dacă pe insula pustie Cameleonii au uitat să se mai plângă de condiții, chiar dacă recent au prins și o noapte întreagă de ploaie, în satul în care locuiesc Lemurii domnește o singură dorință: mâncarea!

”Pe Dima nu l-am auzit plângându-se de dor de casă, dar de foame, da! Aici... mâncăm orez toată ziua! Orez cu sare făcut în oala aia în care se plimbă furnici ziua și seara o spălăm cu un pămătuf făcut de noi din nucă de cocos, în fiecare zi, același gust! Eu visez deja ce aș vreau să mănânc... când o să plec acasă o să îi spun iubitului meu ce să îmi aducă încă din aeroport: ciocolată, macarons și pizza! M-am săturat să gătesc la cazan...”, mărturisește Sorana în această seară, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

Sorana a trecut de la aventura „Ultimul Trib”, la rochia de mireasă! „Nu am fost niciodată atât de fericită”... Ghinion teribil pentru Sorana, înainte de duel! A avut o noapte de coșmar. „A fost groaznic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x