Ultimul Trib

SEZONUL 1

Neli și Lola, duel dificil la „Ultimul Trib”! Cine părăsește competiția

 

Neli și Lola, din echipa Crocodililor, s-au duelat în ediția de joi, 10 ianuarie, a emisiunii „Ultimul Trib”. Una dintre ele a părăsit competiția, după ce a pierdut proba numită „Învârte roata”.

Cele două concurente au mers pe două roți mari, asemănătoare celor pentru hamsteri, astfel încât să desfășoare o sfoară de 50 de metri, care, la un moment dat, a început să tragă un cufăr de aproximativ 40 de kilograme.

După ce au adus cuferele la capătul traseului, Neli și Lola au trebuit să le deschidă, desfăcând mai multe noduri ale unei sfori cu care acestea erau închise. Înăuntru, ele au găsit un sac cu opt sfori.

Mai departe, concurentele au trebuit să urce pe o frânghie pentru a colecta opt bețe. Apoi, ele au trebuit să urce pe câte o scară și să formeze un băț lung din cele opt mai mici, pentru a da jos patru săculeți.

În acei săculeți, ele au găsit patru bile, pe care apoi au trebuit să le poarte de pe o lingură pe alta, pe o masă ce a mai fost folosită în concurs. La final, ele au trebuit să aibă patru bile în celălalt capăt al mesei.

Deși la un moment dat Lola a părut să aibă un avantaj, Neli a câștigat în cele din urmă proba. Astfel, Lola Crudu părăsește competiția „Ultimul Trib”.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.  

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI