Antena Căutare

Ultimul Trib. E crâncen! Două momente ÎNGROZITOARE: Lui Dorian Popa i-a sărit genunchiul, iar Sorana Darclee e trântită de o adversară: „A dat-o cu fața de pământ”

Are o denumire atât de atractivă, dar lupta e mai dură decât și-ar fi putut închipui cineva. Asta pentru că duelurile pentru perne sunt lipsite de orice urmă de blândețe.

Are o denumire atât de atractivă, dar lupta e mai dură decât și-ar fi putut închipui cineva. Asta pentru că duelurile pentru perne sunt lipsite de orice urmă de blândețe. Prima etapă a probei aduce primul conflict, pentru că Sorana Darclee este trântită cu violență de către o adversară: „Așa ceva nu este posibil. A lovit-o, a trântit-o cu fața-n nisip. Nu se poate așa ceva”, a strigat de pe margine Dorian, îngrozit de ceea ce vede.

Cântărețul din echipa Lemurilor habar nu avea că avea să fie protagonistul unui episod mult mai dur, chiar în etapa a doua. În plin sprint către găsirea pernei, Dorian Popa suferă o accidentare cruntă. Genunchiul îi sare și este nevoie de intervenția medicului, dar și a unui adevrsar, care izbutește să-i pună genunchiul la locul lui: „Când am văzut ce se întâmplă cu piciorul lui, am crezut că leșin. Nu pot să cred că poate să suporte asemenea durere”, a recunoscut Paula Chirilă, de la „Lemuri”.

Ultimul Trib. Doi concurenți din tribul Crocodili, mai apropiaţi decât ar trebui? Mircea Zamfir: "Sunt cu ochii pe ... Ultimul trib. Lemurii câștigă prima probă, dar cu două pierderi uriașe: „Băăăi, aveți grijă la fete!”. Roxana Chiperi a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x