Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Luptă ACERBĂ între căpitani, la „Ultimul Trib”. A fost CEA MAI GREA probă! A durat aproape TREI ORE! Iată cine este „eroul” propriei echipe

O masă plină cu fripturi, legume, cartofi prăjiți, fructe, salate, ouă, lapte, dar și vin, bere și un tort de ciocolată a fost recompensa pentru care Căpitanii echipelor au luptat în această seară.

O masă plină cu fripturi, legume, cartofi prăjiți, fructe, salate, ouă, lapte, dar și vin, bere și un tort de ciocolată a fost recompensa pentru care Căpitanii echipelor au luptat în această seară.

În plus, aceștia au putut câștiga și o saltea care le-ar putea face traiul și mai ușor în teritorii și ar fi chiar un articol de lux pe insula pustie.

Alex Filip a reprezentat în continuare Crocodilii, în timp ce Silviu Mircescu și Dima Trofim au luptat pentru a-și răsfăța colegii Cameleoni și, respectiv, Lemuri.

Proba căpitanilor a fost extrem de dificilă și a durat aproape trei ore.

Dima Trofin, din tribul Lemuri, a câștigat proba, astfel că masa copioasă va merge exact acolo unde era cea mai mare nevoie de ea – pe insula pustie.

Lemurul Dima Trofin a făcut cele mai puține drumuri pe traseu, pentru că a încercat să facă mișcări controlate, încet, după cum a descris prezentatorul emisiunii „Ultimul Trib”, Octavian Strunilă. Prezentatorul a spus că acesta este „un joc al minții”, în care concurenții își pot pierde încrederea, dar și forța fizica.

„Eu, de pe margine, am trecut prin mii de stări”, a spus Octavian Strunilă, care i-a felicitat pe toți cei trei căpitani.

Ce a presupus proba și cum s-au descurcat căpitanii pe parcursul acesteia, dar și reacțiile celorlalți concurenți, aflați din clipul de mai jos din emisiunea „Ultimul Trib”.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube