Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Nelly, în lacrimi la Ultimul Trib: „Trebuie să ne trăim viaţa, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla!”

Se strâng tot mai mult rândurile în Ultimul Trib, competiţie difuzatã în fiecare vineri, la Antena 1, iar emoţiile şi dorul de casã, resimţite tot mai puternic de către participanţi încep să îşi spună cuvântul după mai bine de şase săptămâni petrecute pe insula africanã. Astfel, în momentul în care a aflat care ar fi premiul pus la bătaie de Octavian Strunilã într-una dintre probele ediţiei din această seară, respectiv o noapte într-o vilă de lux şi, cel mai important, un telefon acasă, Nelly a fost copleşită de emoţii.

Se strâng tot mai mult rândurile în Ultimul Trib, competiţie difuzatã în fiecare vineri, la Antena 1, iar emoţiile şi dorul de casã, resimţite tot mai puternic de către participanţi încep să îşi spună cuvântul după mai bine de şase săptămâni petrecute pe insula africanã. Astfel, în momentul în care a aflat care ar fi premiul pus la bătaie de Octavian Strunilã într-una dintre probele ediţiei din această seară, respectiv o noapte într-o vilă de lux şi, cel mai important, un telefon acasă, Nelly a fost copleşită de emoţii.

„Eu aş vrea sã nu primesc acel premiu. Pentru mine a suna acasã înseamnã a o suna pe mama. Mai e puţin şi mã voi întoarce şi mama n-o sã mai fie acolo. Aş fi vrut sã îi povestesc cum a fost aici. Aş fi vrut sã mã vadã, sã vadã cât de mult m-a schimbat aceastã experienţã. Şi sã se bucure odatã cu mine de norocul pe care l-am avut sã fiu aici. Aici am învãţat sã apreciez ceea ce am în acest moment. Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”, a mãrturisit concurenta. Startul în concurs a fost unul dificil pentru antrenoarea de fitness Nelly Condeescu, care chiar la sosirea în Madagascar a primit vestea teribilã ca mama ei a pierdut lupta cu cancerul şi s-a stins din viaţã.

Lupta însă continuă pe insula africană, iar dupã ce sãptãmâna trecutã, Alex Filip a pãrãsit Ultimul Trib, învins la duel de cãtre Silviu Geandrã, în seara aceasta urmeazã o probã decisivã pentru ambele echipe – jocul de salvare. „Nimeni nu vrea sã piardã şi sã ajungã din nou la duel, astfel cã sunt pregãtiţi de o luptã care pe care. Ne apropiem de etapa finalã a competiţiei, aceea în care vor rãmâne doar şase concurenţi care vor lupta unul împotriva celuilalt pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Pânã atunci însã, mai au trei probe de foc: un joc de salvare, unul de nominalizare şi unul de duel!”, va povesti Octavian Strunilã.

Cum se vor descurca cei şapte concurenţi rãmaşi în luptã, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 15 februarie, de la ora 22.00, într-o nouă ediție a emisiunii Ultimul Trib.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video