Antena Căutare

Paula Chirilă, furioasă după nominalizarea la duel: "Începe să fie personal! Doamne Doamne știe mai bine ce e bine pentru mine!”

Nominalizarea Paulei Chirilă la duel, în cel de-al nouălea episod al emisiunii ”Ultimul Trib”, a determinat-o pe vedetă să reacționeze dur. 

Nominalizarea Paulei Chirilă la duel, în cel de-al nouălea episod al emisiunii ”Ultimul Trib”, a determinat-o pe vedetă să reacționeze dur.

Nu se aștepta deloc să fie numită de colegii ei să intre la duel, iar acum Paula Chirilă este supărată și, mai mult de atât, consideră că totul e personal.

”Începe să fie personal. Există un manual ”cum să ne salvăm pielea”, la punctul doi nu a dat tot ce trebuie, a luptat prea mult pentru ea. Mai găsesc câteva, pentru tot sezonul. Și pentru cei ce vor urma. Ce va fi, va fi. Doamne Doamne știe mai bine ce e bine pentru mine”, a spus Paula Chirilă.

Lemurii au deliberat! Cine este concurentul care merge la duel, la ”Ultimul Trib”... Nu s-a putut abține! Ionuț Iftimoaie, glume după nominalizările de la ”Ultimul Trib”: "Daniela, stai liniștită, acu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x