Antena Căutare

Probele fizice nu sunt singurele provocări la „Ultimul Trib”. Vezi unde își petrec nopțile „Lemurii”, „Crocodilii” și „Cameleonii”

Cei 21 de concurenți curajoși care s-au înscris în ”Ultimul Trib” și-au început seara trecută, la Antena 1, aventura în exotica insulă Madagascar.

Cei 21 de concurenți curajoși care s-au înscris în Ultimul Trib și-au început seara trecută, la Antena 1, aventura în exotica insulă Madagascar.

În continuare, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro.

Concurenţii care vor câştiga cel mai mult "Teritoriu", vor avea ocazia să locuiască într-o vilă unde vor avea parte de mâncare pe săturate, de paturi şi de toaletă şi duşuri, un lux pe insula africană. Cei de pe locul al doilea vor trăi înt-o casă făcută din bambus şi frunze de palmier, iar cei de pe locul al treilea pe o plajă pustie.

Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Cum se vor descurca concurenţii "Ultimul Trib", vedeţi în fiecare joi şi vineri, de la ora 20, după Observator.

Imagini șocante cu locul groazei pentru cele trei echipe din Madagascar. Secretele „Insulei Pustii”... Unde vor locui concurenții din ”Ultimul Trib” care câștigă lupta pentru Teritoriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x