Antena Căutare

Sorin Brotnei își lasă soția însărcinată și pleacă în junglă! Mărturisirile concurentului de la ”Ultimul trib”: ”A fost o decizie înțeleaptă!”

Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent, se pregătește să devină tătic pentru prima oară, dar acest lucru nu-l împiedică să plece în Madagascar, pentru a lua parte la ”Ultimul trib”. 

Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent, se pregătește să devină tătic pentru prima oară, dar acest lucru nu-l împiedică să plece în Madagascar, pentru a lua parte la ”Ultimul trib”.

Invitat în platoul emisiunii ”Cool Summer Nights”, Sorin Brotnei a povestit că a acceptat provocarea împins de soția lui.

”M-au sunat colegii voștri și refuzasem, după care i-am spus soției, într-o discuție lejeră, iar răspunsul ei a fost să merg, pentru că oricum am stat despărțiți o perioadă. ”, a mărturisit el.

De asemenea, concurentul de la ”Ultimul trib” a dezvăluit că e fericit de când a aflat că e tătic.

”Trebuie să recunosc că mă bucur mult, mai ales că îmi doream de mult asta. Voiam să fiu un tătic tânăr pentru copilul meu. Fetița e sănătoasă, urmează să vină pe lume la începutul lunii decembrie.

”Adevărul e că am fost plecat în perioada asta, dar am mers acolo pentru că apoi va veni fetița și nu voi mai avea timp pentru asta. Va fi Raiul nostru.”, a mai povestit Sorin la Cool Summer Nights.

Cum și-au petrecut cei 21 de concurenți zilele dinaintea plecãrii în ”Ultimul Trib”, în Madagascar... „Începe o aventură nebună”. Octavian Strunilă și-a luat zborul către Madagascar pentru cea mai mare provocare a vieții!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x