Antena Căutare

Alex Filip s-a întors în tribul Crocodililor! Se schimbă tot! Ce se va întâmpla acum la Duel

Atunci când totul părea pierdut pentru Crocodili, o apariție surpriză le-a reaprins flacăra speranței! Alex Filip s-a întors! El îl va înlocui pe Dima, dar întoarcerea lui nu ar putea dura prea mult, el reintrând în joc de pe poziția de duelist.

Atunci când totul părea pierdut pentru Crocodili, o apariție surpriză le-a reaprins flacăra speranței! Alex Filip s-a întors! El îl va înlocui pe Dima, dar întoarcerea lui nu ar putea dura prea mult, el reintrând în joc de pe poziția de duelist.

Ieșirea bruscă a lui Dima din concurs a destabilizat ritmul concursului „Ultimul Trib”. După o decizie în premieră, Alex Filip s-a întors în concurs, în tribul Crocodililor, dar în poziția de duelist, înlocuindu-l pe Silviu Mircescu în confruntarea cu Roxana Chiperi.

Nimeni nu s-a bucurat mai mult de întoarcerea lui alex decât Lola Crudu.

„Doamne! Știți cum se bucură copiii când îl văd pe Moș Crăciun? Așa m-am bucurat eu..Băi, am plâns de bucurie, atât de mult m-am bucurat că-l văd.”

Reîntâlnirea a fost emoționantă și pentru Alex, care a recunoscut că reacția colegilor l-a bucurat foarte mult.

„Am fost plăcut surprins de reacția lor, au alergat toți spre mine, iar fetele au plâns. Până și Mircescu...a dat mâna repede cu mine și a fugit, să îl vadă camerele plângând.”

Mircescu s-a autopropus la Duel! Vor rămâne Crocodilii o echipă de fete? „La un moment dat, te voi răsplăti, altfel!”... Dima a părăsit ”Ultimul Trib” după moartea surorii sale. În locul lui, Alex Filip s-a întors în rândul Crocodililor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x