Antena Căutare

„Ultimul Trib”. Cameleonii, primele impresii de satul Sakalava. „Am avut un șoc când am intrat”

Ajunși de pe insula pustie în satul Sakalava, în urma luptei pentru teritoriu, Cameleonii s-au delcarat încântați, ba chiar fascinați de condițiile și oamenii de aici.

Ajunși de pe insula pustie în satul Sakalava, în urma luptei pentru teritoriu, Cameleonii s-au delcarat încântați, ba chiar fascinați de condițiile și oamenii de aici.

„Totul a fost așa cum ne așteptam – oamenii, foarte primitori. Am încercat să ne înțelegem în franceză și prin gesturi”, au spus Cameleonii.

„Am avut un șoc când am intrat. Mă așteptam la ceva mult mai rău. Am spus: «wow!». Mai mult de atât nici nu ne trebuie”, a spus Oana Dedu.

Cameleonii s-au bucurat de condiții – de saltelele cu așternuturi care îi așteptau.

„Aici am simțit foarte mută energie bună. Asta lipsea insulei. Acolo eram doar noi 7 – se simțea că eram singuratici, deși aveam energie bună”, a mai spus Oana

„Sunt fascinată de oamenii de aici. Cum stau ei, cum spală. Îmi vine să plâng. Probabil sunt o persoană mai emotivă când vine vorba de copii și oameni simpli. Faptul că am venit de pe insulă și am ajuns în sat este un confort foarte mare”, a adăugat concurenta.

Imediat cum au ajuns, Cameleonii au servit copiii cu ciocolată, iar mama Vula, creia i-au pus o eșarfă albastră, le-a prezentat împrejurimile.

„Ultimul Trib”. O parte dintre Lemuri, ȘOCAȚI de condițiile de pe insula pustie. Daniela Crudu„ CRITICATĂ de coechipieri... „Ultimul Trib”. Paula Chirilă, pe culmile DISPERĂRII! A țipat ca din gură de șarpe! „Vreau să plec cât mai repede...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x