Antena Căutare

Ultimul Trib! Tot ce trebuie să știi despre cel mai nou reality show Antena 1!

Ultimul Trib, noul reality show Antena 1 care combină abilitățile fizice și psihice ale concurenților, cu instinctul de supraviețuire și jocurile de strategie!

Ultimul Trib! Tot ce trebuie să știi despre cel mai nou reality show Antena 1! Galerie
Ultimul trib! Cel mai nou reality show Antena 1! | Mauro Gonzales

„Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei echipe extrem de curajoase și de puternice într-o aventură în Madagascar! Cele trei echipe - una de vedete, una de sportivi și una compusă din oameni obișnuiți - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unor experiențe extreme, care le vor pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice.

Cu toții au crezut că pot rezista unor probe ce le vor pune la încercare simțurile și abilitățile, însă numai șapte dintre ei au fost selectați pentru a face parte din echipa oamenilor de rând. Lor li se vor adăuga în ”Ultimul Trib” echipa formată din sportivi și cea alcătuită din vedete. Dintre toți aceștia, doar unul are însă șansa de a câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Octavian Strunilă va prezenta ”Ultimul Trib”, în curând, la Antena 1

Octavian Strunilă se alătură triburilor care vor pleca într-o aventură exotivă în Madagascar! Actorul nu se va lupta însă pentru teritorii, ci va prezenta ”Ultimul Trib”, în curând, la Antena 1.

”Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Madagascar! Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă!

Iată cine sunt cei șapte sportivi care intră în ”Ultimul Trib”:

  • Fotbalistul Daniel Chiriță, fost jucătorul la Petrolul și Rapid, este unul dintre membrii tribului de sportivi din Madagascar. În vârstă de 44 de ani, Chiriță a jucat alături de Naționala României și alături de ”Generația de Aur”, iar de curând a câștigat Campionatul Mondial alături de Naționala Artiștilor. În plus, Chiriță are în prezent și o școală de fotbal la care lucrează alături de aproape 400 de copii.
  • Luptător de kickboxing, Alex Filip se poate lăuda cu un palmares impresionant! La primul meci al carierei sale, la vârsta de 29 de ani, Alex a intrat direct în SuperKombat și a reușit să dea knock-out-ul anului în Europa! În plus, Alex s-a apucat de karate de la vârsta de 10 ani, a făcut parte din Lotul Național .și a ieșit campion național de șapte ori!
  • Cornelia Condeescu este în prezent instructor de fitness, însă visul său din copilărie a fost să danseze. Atrasă de balerinele pe care le vedea la televizor, Cornelia a început să danseze încă de la vârsta de 5 ani. A câștigat de atunci aproape 100 de premii la concursuri, iar meseria sa actuală a purtat-o prin țară ca manager de club sau antrenor. Visul Corneliei este să poată dechide o sală special amenajată în care să aplice programe speciale pentru copii supraponderali.
  • Lola Crudu, în vârstă de 31 de ani, este din Chișinău, însă de zece ani locuiește în București. Înainte de a se stabili în România, Lola a lucrat ca dansatoare în Coreea, dar și în Ucraina. Distanța de casă a învățat-o să se descurce singură în orice împrejurare și a ajutat-o să descopere cât de puternică este, dar chiar și așa, dacă ar câștiga marele premiu în ”Ultimul Trib”, i-ar plăcea să își aducă părinții să locuiască alături de ea în România.
  • Ioana Șulea este cunoscută în lumea sportivă datorită titlurilor obținute la categoria bikini fitness. Ioana are peste 20 de medalii obținute, inclusiv titlul de campioană mondială, obținut în 2016 în Santo Domingo, Republica Dominicană, în cadrul Campionatului Mondial de Juniori. Cu toate acestea, Ioana își dorește în continuare să scrie istorie în numele României și continuă antrenamentele extrem de grele, pentru a participa la mai multe concursuri, atât în Europa cât şi în Statele Unite ale Americii.
  • Mircea Zamfir, în vârstă de 33 de ani, este un alt sportiv român ale cărui rezultate au făcut ca imnul României să fie intonat la Campionatele Europene de gimnastică. Mircea lucrează ca instructor de aerobic și, în plus, face parte din trupa Aeros, unde este acrobat din anul 2017. Visul său este să înființeze un ONG care să sprijine familiile nevoiașe, la fel ca cea din care el însuși a făcut parte.
  • Până la vârsta de 31 de ani, Roxana Chiperi, a cochetat cu cascadoria și cu dansul, dar a făcut performanță în fitness. În ultimii zece ani, Roxana a participat la competiții naționale, dar și internationale, și nu a încetat nicio clipă să danseze. Visul său este să poată dansa alături de o școală de samba la Carnavalul de la Rio.

Iată cine sunt cei șapte membri ai echipei formate din oameni de rând:

  • Cosmin Pădureanu, în vârstă de 41 de ani, este din București și este cascador de mai bine de 24 de ani. De-a lungul carierei sale, Pădureanu a jucat în peste 100 de filme, inclusiv alături de actori cunoscuți precum Van Damme și Steven Segal, iar în unele a fost dublura lui Sergiu Nicolaescu. În plus, în tinerețe, Pădureanu a jucat și fotbal și a făcut atletism, dar a și cântat muzică rap.
  • Ema Șerban, o altă bucureșteancă, are 32 de ani și lucrează ca manger într-o companie. Timpul liber este cât se poate de important pentru ea și și-l dedică pasiunilor sale. Din 2007 face parașutism și are la activ 862 de salturi, iar când nu se aruncă din avioane, îi place să picteze și să cânte la vioară.
  • Gabriela Popa (45 de ani) și Silviu Geandra (43 de ani) sunt din Iași și formează un cuplu de doi ani, după ce s-au cunoscut la preselecțiile pentru o emisiune. Amândoi au mai fost căsătoriți, iar Gabriela este și mama a două fetițe. Pasiunea pentru sport i-a unit, iar în timp ce Gabriela este adepta mișcării pentru a se păstra în formă, Silviu este multiplu campion la kickboxing și vicecampion european la Unifight.
  • La 49 de ani, Mirel Magop se recomandă ca fiind globetrotter și tâmplar. Bărbatul a devenit cunoscut în România după ce și-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos și a pus-o în practică atât în țară, cât și în străinătate. Mai întâi, Mirel Magop a făcut turul României pe jos, apoi a refăcut traseul lui Badea Cârțan până la Roma. Iar dacă pe unii îi recomandă mai ales forma fizică pentru ”Ultimul Trib”, Mirel Magop spune că ar fi greu să îl sperie ceva în Madagascar după ce în ultimii zece ani s-a plimbat prin toată lumea, a dormit în case părăsite și pe sub poduri și a reușit să vadă America de Sud cu doar 130 de dolari în buzunar.
  • Mezina echipei, Oana Dedeu, 28 de ani, s-a născut în Giurgiu, însă pasiunea pentru dans a făcut-o să se mute în București. Oana a început de la 4 ani să facă gimnastică sportivă la Deva, iar în prezent este dansatoare și acrobat la Circul Metropolitan București.
  • Actorul Silviu Mircescu, 29 de ani, unul dintre cei mai tatuați membri ai echipei, a jucat în ultimii ani în mai multe filme românești și a lansat anul acesta și o piesă alături de Andreea Bălan. Primul tatuaj l-a făcut încă de la 15 ani, este pasionat de sport și, mai ales, de baschet, iar la motocicletă a renunțat după ce a suferit mai multe accidentări.

Cum te poți înscrie în competiția Ultimul Trib

În competiție se pot înscrie, indiferent de vârstă sau profesie, toate persoanele care cred că pot rezista unor probe ce le vor pune la încercare simțurile și abilitățile, însă numai unul dintre ei are șansa de a câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Înscrierile se pot face la adresa casting.a1.ro/ultimultrib

Cum se joacă cel mai nou show de aventură și supraviețuire, Ultimul Trib

În fiecare săptămână, cele 3 echipe se vor lupta pentru „Teritoriu”, iar echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux și va fi răsfățată zilnic.

Ultimul Trib! Tot ce trebuie să știi despre cel mai nou reality show Antena 1!

Probă din emisiunea Ultimul Trib

Mauro Gonzales

Echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenților le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare și un loc în care să doarmă.

În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancționată și va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

La finalul celor șapte zile de încercări grele, doi concurenți vor fi nominalizați pentru „Eliminare” și se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiție.

În etapa finală a show-ului „Ultimul Trib”, ultimii opt concurenți se vor lupta între ei și doar unul dintre ei va deveni câștigătorul acestui reality show de aventură și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

Care este istoria Ultimul trib, noua provocare lansată de Antena 1

Cel mai nou reality show Antena 1, „Ultimul Trib” are la bază formatul „Nomads”, un show de aventură și supraviețuire creat de Caracol Televisión și care a fost difuzat pentru prima dată sub numele de ”El Desafio” în Columbia, unde de aproape 15 ani a devenit o adevărată emblemă a prime time-ului.

Ultimul Trib! Tot ce trebuie să știi despre cel mai nou reality show Antena 1!

Posterul emisiunii din Columbia

Mauro Gonzales

Producția ”Nomads” a fost adaptată în mai multe țări, printre care și Mexic, unde producția a ajuns deja la al șaselea sezon, iar de curând a fost lansat și în Grecia, unde s-a bucurat de un succes major mai ales la nivelul publicului comercial, înregistrând cote de piață duble față de principalul competitor.

România devine astfel cea mai nouă țară care adaptează formatul „Nomads” pentru publicul autohton.

Fii mereu la curent cu informaţii despre noul show care va începe în curând, la Antena 1:

https://www.facebook.com/UltimulTribAntena1/

https://www.instagram.com/ultimultrib/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x