Antena Căutare

ULTIMUL TRIB! Lecție de generozitate oferită de Tribul Sportivilor! Roxana Chiperi: ”Mă simt atât de egoisă...A fost un moment foarte emoționant!”

În această ediție a emisiunii ”Ultimul Trib”, concurenții din echipa crocodililor au dat dovadă de generozitate, întrucât au făcut un gest emoționant. 

În această ediție a emisiunii ”Ultimul Trib”, concurenții din echipa crocodililor au dat dovadă de generozitate, întrucât au făcut un gest emoționant.

Mai exact, impresionați de poveștile triste ale copiilor din Madagascar, aceștia au decis să le doneze niște bani.

”A plecat de la mine ideea. Când am aflat povestea, m-am gândit că putem face ceva frumos pentru ei, pentru acești copii.”, a spus Daniel Chiriță, membru al echipei Crocodilii.

”Mă simt atât de egoistă și atât de prost când mă gândesc că mi-am permis să spun că eu sunt într-o situație rea. Oamenii ăștia sunt de cinci ori mai rău. A fost un moment foarte emoționant. ”, a mărturisit Roxana Chiperi la ”Ultimul Trib”.

ULTIMUL TRIB! Dorian Popa, mărturisiri înainte de plecarea din Madagascar: ”Mă doare mai tare decât orice ruptură de lig... ULTIMUL TRIB! Înapoi la civilizație! Tribul anonimilor a mers la cumpărături! Oana Dedeu: ”A urmat dezmățul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x