Antena Căutare

Crocodilii sunt la pământ după eliminarea lui Alex Filip, fostul lor căpitan: „Toate momentele astea mă demoralizează și mai mult”

Eliminarea lui Alex Filip le-a afectat vizibil pe fetele din tribul Crocodililor. Concurentele sperau că fostul lor căpitan să se întoarcă în echipa roșie. 

Eliminarea lui Alex Filip le-a afectat vizibil pe fetele din tribul Crocodililor. Concurentele sperau că fostul lor căpitan să se întoarcă în echipa roșie.

Fetele rămase în echipa Corcodililor observă că Alex Filip, fostul lor căpitan, a dispărut din rândul Lemurilor, la doar câteva zile după ce acesta a fost transferat.

Vestea le-a spulberat acestora orice urmă de speranță că îl vor putea lua înapoi în echipă dacă ar câștiga una dintre probe.

„Noi speram că vom câștiga probe și vor mai fi probe de căpitani și îl vom recăpăta pe Alex în echipă. Sub nicio formă nu m-aș fi gândit că el n-o să fie acolo...”, a spus Neli.

Veste cumplită! Sora lui Dima a murit. „Nu a aruncat povara lui asupra celorlalți. Avem de învățat de la el”... Lupta pentru Salvare se dă pe tabla de șah! Cooperare, agilitate, precizie. Cine va câștiga?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x