Antena Căutare

ULTIMUL TRIB! Daniela Crudu, cel mai greu moment din competiție! A plâns în hohote: ”Nu pot, nu pot să trec de nivelul ăsta!”

Daniela Crudu, membră a echipei ”Lemuri”, și-a făcut colegii mândri în această seară, întrucât a luptat până în ultima clipă în cea mai grea probă de la ”Ultimul Trib”. 

Daniela Crudu, membră a echipei ”Lemuri”, și-a făcut colegii mândri în această seară, întrucât a luptat până în ultima clipă în cea mai grea probă de la ”Ultimul Trib”.

Pentru Daniela Crudu, proba de salvare s-a dovedit a fi una dintre cele mai dificile de până acum și chiar a încercat să evite intrarea pe traseu.

Totuși, ea a fost obligată de regulament să joace pentru echipa sa, și, deși a clacat în fața colegilor ei Lemuri, care priveau neputincioși de pe margine, ea a reușit să invingă.

S-a așezat în genunchi, a plâns, însă nu s-a lăsat copleșită de teamă și a reușit să înscrie pentru echipa sa. Asta după un moment extrem de dificil .

”Nu pot, nu pot să trec de nivelul ăsta”, a spus Daniela, printre lacrimi, în timp ce Iftimoaie o încuraja: ”Pregătește-te. Nu renunța, Daniela!”

”A fost cea mai grea probă! Iadul! O vedeam cum încasa sacii în cap...”, a mărturisit Sorin Brotnei.

ULTIMUL TRIB! Cursa pe apă s-a încheiat! Iată care este echipa care-și va trimite un om la duel! ... ULTIMUL TRIB! Cosmin Pădureanu, afirmații dure la adresa Danielei Crudu: ”Nu a fost corect!” A trișat sau nu concurenta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x