Antena Căutare

Daniela Crudu este nevoită să părăsească ”Ultimul Trib” din motive medicale! La final de drum, a fost aplaudată de toți concurenții

Competiția ”Ultimul Trib” ia sfârșit pentru Daniela Crudu. Ea părăsește competiția din motive medicale. Concurenta are probleme mari la mâna stângă.

Competiția ”Ultimul Trib” ia sfârșit pentru Daniela Crudu. Ea părăsește competiția din motive medicale. Concurenta are probleme mari la mâna stângă.

O situație excepțională la ”Ultimul Trib”. Daniela Crudu nu mai poate continua această competiție, medicul interzicându-i acest lucru.

Accidentarea suferită de brunetă a fost una mai gravă decât se credea inițial. În loc să se vindece, starea ei s-a agravat. După ultimul consult medical, Danielei i s-a spus că mâna ei nu are nicio șansă să se recupereze într-un timp suficient de scurt pentru continuarea competiției.

În aplauzele concurenților, Daniela Crudu își ia la revedere și se pregătește să părăsească Madagascar.

Daniela Crudu a privit neputincioasă cum Cameleonii pierd proba de Nominalizare: „Nu vreau să fiu o povară pentru ei și ... Cameleonii își aleg duelistul: „De acum încolo, Dumnezeu cu mila!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x