Antena Căutare

ULTIMUL TRIB! Dorian Popa, mărturisiri înainte de plecarea din Madagascar: ”Mă doare mai tare decât orice ruptură de ligamente. Îmi rupe sufletul!”

Accidentul teribil pe care l-a suferit Dorian Popa, în timpul competiției ”Ultimul Trib”, desfășurat în Madagascar, l-a afectat teribil pe concuretul din tribul Lemurii nu doar fizic, ci și psihic, pentru că nu se aștepta ca drumul lui să fie atât de scurt. 

Accidentul teribil pe care l-a suferit Dorian Popa, în timpul competiției ”Ultimul Trib”, desfășurat în Madagascar, l-a afectat teribil pe concuretul din tribul Lemurii nu doar fizic, ci și psihic, pentru că nu se aștepta ca drumul lui să fie atât de scurt.

”La spital am aflat un verdict foarte nasol. Doctorul mi-a spus că nu mă poate ajuta, că îmi trebuie urgent un RMN, că doar cu ajutorul lui putem afla dacă ligamentele sunt rupte. Mai mult decât durerea fizică mă apăsa că nu mai pot fi în concurs.”, a mărturisit Dorian Popa la ”Ultimul Trib”.

De asemenea, Dorian Popa n-a vrut să părăsească Madagascar, înainte de a-și lua rămas bun de la localnici. Astfel, însoțit de colegii lui, el a mers să le ducă câteva mici cadouri, iar pe parcursul vizitei a vorbit despre drama pe care o trăiește.

”Am plâns și la spital și după spital, dar trebuie să accept că nu mai pot continua. Sunt sigur că echipa galbenă va umple golul lăsat de mine. Nici nu vreau să mă gândesc că nu mai pot, mă doare mai tare decât orice ruptură de ligamente și îmi rupe sufletul mai mult decât orice accidentare.”, a mai precizat el.

De cealaltă parte, colegii săi din tribul Lemurii sunt afectați de faptul că acesta e nevoit să părăsească competiția din Madagascar.

”Dorian era un showman, cu el ne distram, el tot timpul spunea Da, nu se dădea înlături de la nimic.”, a spus Sorin Brotnei.

Ce alte mărturisiri au mai făcut vedetele despre îndrăgitul lemur, aflați în clipul de mai sus!

ULTIMUL TRIB! Silviu Mircescu, Alex Filip și Ionuț Iftimoaie, prima confruntare a căpitanilor! Cum au motivat concurenți... ULTIMUL TRIB! Lecție de generozitate oferită de Tribul Sportivilor! Roxana Chiperi: ”Mă simt atât de egoisă...A fost un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x