Antena Căutare

ULTIMUL TRIB! Dorian Popa, operat de urgență după compeția din Madagascar! Medicul său a oferit detalii despre evoluția intervenției

Dorian Popa, care urmează să fie începând din această seară co-prezentator al emisiunii Xtra Night Show, a trecut prin momente dificile în Madagascar, la Ultimul Trib, iar acum a fost operat de urgență. Starea lui de sănătate este, însă, bună, după cum a mărturisit el pe Instagram. 

Dorian Popa, care urmează să fie începând din această seară co-prezentator al emisiunii ”Xtra Night Show”, a trecut prin momente dificile în Madagascar, la ”Ultimul Trib”, iar acum a fost operat de urgență. Starea lui de sănătate este, însă, bună, după cum a mărturisit el pe Instagram.

ULTIMUL TRIB! Dorian Popa, operat de urgență după compeția din Madagascar! Medicul său a oferit detalii despre evoluția intervenției

Dorian Popa s-a întors din Madagascar și a ajuns direct pe masa de operație, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Totul, însă, decurge bine, conform medicului care l-a operat și alături de care Dorian a filmat un InstaStory.

ULTIMUL TRIB! Dorian Popa, operat de urgență după compeția din Madagascar! Medicul său a oferit detalii despre evoluția intervenției

”E foarte bine, rana arată perfect. Miercuri scoatem copcile astea.”, a precizat dorcorul Ion Bogdan Codoran, care l-a operat pe concurentul de la ”Ultimul Trib”.

Dorian Popa a fost trimis de urgență pe masa de operație

"Accidentarea a avut loc aici în momentul în care osul a ieşit aşa în afară. Mă bucur că nu a perforat pielea aici. Plecăm sigur, da? Eu sunt gata în 10 minuţele. Cam aşa arată picioruşul cu atela pusă, avem cârjele gata aici şi din câte ştiu în aeroport o să ne aştepte asistenţă care o să mă ajute pe parcursul zborurilor", explica Dorian, înainte să părăsească Ultimul Trib.

În lungul drum spre casă, un zbor de 20 de ore cu escală, Dorian Popa s-a arătat optimist. A încercat să uite de durerile care pe oricine altcineva ar fi făcut să plângă şi a încercat să facă puţin haz din necaz.

Ultimul Trib. Dorian Popa a fost operat de urgență! S-a întors din Madagascar, acasă, în scaun cu rotile... Ioana Șulea, primită cu brațele deschise de „Lemuri”, în „Ultimul Trib”: „Trage cât un bărbat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x