Ultimul Trib

VINERI | ora 22.45

Echipele s-au schimbat, din nou! Lemurii și Crocodilii au pierdut câte doi membri. „Iarăși ne trezim cu surprizele lui pește!” 

 

În urma câștigării jocului Căpitanilor, Daniel Chiriță trebuie să schimbe doi jucători din echipa sa cu alți doi rândul Crocodililor. Bonusul surpriză a stârnit revolta tuturor! 

S-a lansat bomba! Lemurii au câștigat Jocul Căpitanilor, așa că noul lor lider, Chiru a câștigat un „cadou” surpriză: trebuie să dea doi Lemuri pe doi Crocodili.

„Eu am amuțit. Iată că omul pe care eu l-am ales, în urmă cu două zile, este pus în poziția în care să hotărască soarta echipei MELE”, a spus Ionuț.

Lola, în schimb, a explodat: „Am și eu o întrebare! De ce nu ne-ați și nouă de acest...premiu înainte? Iarăși ne trezim cu surprizele lui pește!” 

Alegerile făcute de Chiru i-au surprins atât pe Crocodili, cât și pe Lemuri. Cine a schimbat tribul, puteți afla, din materialul video de mai jos:

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de  Facebook >> / Instagram >>

🌴  Ultimul Trib se vede online pe AntenaPlay, aici >>> https://s.a1.ro/9XiUe8d. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe