Antena Căutare

Lovitură CUMPLITĂ pentru Lemuri! A doua PEDEAPSĂ primită de Dima și Sorin a costat scump echipa! Cine a plecat

O nouă zi în Madagascar aduce surprize uriașe și nu tocmai plăcute pentru Lemurii de la „Ultimul Trib”! Au dat petrecere de zile mari în cinstea lui Ionuț Iftimoaie, Dima și Sorin au fugit în toiul nopții într-un teritoriu nepermis și acum a venit momentul...pedepsei!

O nouă zi în Madagascar aduce surprize uriașe și nu tocmai plăcute pentru Lemurii de la „Ultimul Trib”! Au dat petrecere de zile mari în cinstea lui Ionuț Iftimoaie, Dima și Sorin au fugit în toiul nopții într-un teritoriu nepermis și acum a venit momentul...pedepsei!

Lemurii pleacă de la vilă, dar se tot gândesc la ce pedeapsă ar putea primi Dima și Sorin, după evadarea din timpul nopții! Cameleonii și Crocodilii au venit și ei la locul următorului joc.

Dima și Sorin au aflat că trebuie să meargă și ei la jocul de Duel dintre Roxana Chiperi și Cosmin Pădureanu și să stea în soare pe toată durata probei! Să fie asta oare singura pedeapsă pentru cei doi? NICIDECUM!

A venit pedeapsa cea mai grea pentru aventura celor doi: echipa Lemurilor trebuie să trimită un om în echipa albastră de Cameleoni! Și uite așa, Daniela Crudu lasă tricoul galben și devine Cameleon!

Cine ar fi crezut că în ediția 13 a emisiunii „Ultimul Trib”, colegii vor alege s-o sacrifice pe Daniela Crudu și s-o trimită la echipa albastră, deși ea nu a fost vinovată cu nimic? Chiar dacă are mâna accidentată, să nu uităm faptul că Daniela Crudu a fost un adevărat talisman norocos pentru Lemuri! Rămâne de văzut cum se vor descurca ei fără colega brunetă!

Dima Trofim și Sorin Brotnei primesc prima PEDEAPSĂ după evadare! „Nu mă așteptam...”... Jocul de Teritoriu scoate la iveală TENSIUNI uriașe! Sorana a făcut o criză de NERVI! Cine a câștigat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x