Antena Căutare

Lecție de viață! Din puținul lor, localnicii le-au adus Crocodililor ce aveau mai bun: „Oamenii sunt fericiți. N-au multe, poate nici nu știu că există mai mult, dar ei sunt fericiți”

Localnicii au auzit mesajul lui Mircea și s-au mobilizat. Au adus ce aveau mai bun pentru Crocodili, emoționându-i pe concurenți.

Localnicii au auzit mesajul lui Mircea și s-au mobilizat. Au adus ce aveau mai bun pentru Crocodili, emoționându-i pe concurenți.

Mesajul lui Mircea a fost recepționat de oamenii din Madagascar. Crocodilii au primit ajutorul cerut, dar și o lecție de viață importantă.

Bucuria de a oferi, este de neegalat. Din puținul pe care îl au, localnicii au strâns ce aveau mai bun pentru Crocodili. Ouă, orez, banane, biscuiți fiecare a pus ce a avut.

„Din puținul lor, ei ne-au dat nouă. Oamenii sunt fericiți. N-au multe, poate nici nu știu că există mai mult, dar ei sunt fericiți. Experiența asta ne-a schimbat. O să vedem viața de acasă altfel”, a spus Lola Crudu.

„Nu poți să pleci de aici și să te duci liniștit acasă...”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi Neli.

A fost furtună de reproșuri la Nominalizare. Lemurii și-au ales omul trimis la Duel: "Sunt ca într-o haită de lupi.... Silviu știe ce are de făcut în cazul în care va pierde la Duel! „Din câte știu eu, mă așteaptă o însurătoare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x