Antena Căutare

A luptat până la capăt, dar nu a fost suficient. Cu lacrimi în ochi, Sorana părăsește „Ultimul Trib”

A luptat până în ultima clipă, dovedind că este puternică, o luptătoare! Din nefericire, oboseala și-a spus cuvântul. Sorana a pierdut Duelul și va părăsi „Ultimul Trib”.

A luptat până în ultima clipă, dovedind că este puternică, o luptătoare! Din nefericire, oboseala și-a spus cuvântul. Sorana a pierdut Duelul și va părăsi „Ultimul Trib”.

„E bestială toată chestia asta, jur! Abia acun se așează...”

Sorana spune că a fost cuprinsă de o gamă largă de emoții în această perioadă. După proba de Eliminare, s-a simțit pur și simplu copleșită.

„M-am testat foarte, foarte mult. Sunt incredibil de fericită, sunt foarte mândră de mine, am reușit să mă în niște situații extrem de grele, în care nu am mai fost până acum. Mă doare fiecare mușschi din corp.”

Spune că și ea s-a amuzat de sunetele pe care le scotea în timpul probei, dar nu avea cum să le oprească, durerea era mare, iar dorința de a merga mai departe, pe măsură.

„Sunt cu gândul la colegii mei. O să mă duc acasă și o să mănânc ceva ce știu sigur că ei își doresc! Mă duc să îmi îngrijesc rănile!”

Eliminare prin FOC la „Ultimul Trib”. Sorana și Silviu, față în față la Duel: „Nu trebuie să îl simt...nu trebuie să îl ... Întâlniri emoționante și o eliminare de foc în episodul 16 „Ultimul Trib”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x