Antena Căutare

A fost furtună de reproșuri la Nominalizare. Lemurii și-au ales omul trimis la Duel: "Sunt ca într-o haită de lupi. Când apare foamea, lupii se mănâncă între ei!

Cameleonii au pierdut „Jocul murdar” și trebuie să aleagă concurentul care se va duce la Duel. Tensiune, schimburi dure de replici și un singur nume. Cine va merge la Duel?

Cameleonii au pierdut „Jocul murdar” și trebuie să aleagă concurentul care se va duce la Duel. Tensiune, schimburi dure de replici, reproșuri și un singur nume. Cine va merge la Duel?

Premiul e premiu și jocul e joc. Lemurii au pierdut în fața Crocodililor la proba de Salvare. Acum trebuie să nominalizeze un om la Duel.

Sorin este primul : „Competiția e din ce în ce mai grea. De aceea, votul meu merge către Sorana.”

Ioana spune că a votat ca un sportiv, gândindu-se la sănătatea lor. A nominalizat-o pe Sorana, fiind sigură că se va întoarce.

Ionuț a nu a ezitat. Sorana a fost cea propusă la Duel: „ E vorba despre o competiție unde scutirea medicală nu poate ține loc de continuarea în concurs. Votul meu este cître Sorana. Nu este un vot care să te trimită la un Duel din care să te întorci mai accidentată, ci este un vot care să te ducă unde îți este ție mai bine.”

Lemurii au ales. Sorana este omul trimis la duel.

Mircea cere ajutor, prin undele radio: „Vin din România și mă aflu în mijlocul unui concurs extrem de dur, numit „Ultimu... Lecție de viață! Din puținul lor, localnicii le-au adus Crocodililor ce aveau mai bun: „Oamenii sunt fericiți. N-au mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x