Antena Căutare

Se pregătește Jocul Căpitanilor! S-a dat startul strategiilor și jocurilor de culise!

E totul sau nimic! Fiecare concurent, indiferent de echipă, trebuie să își calculeze atent șansele pe mai departe.

E totul sau nimic! Fiecare concurent, indiferent de echipă, trebuie să își calculeze atent șansele pe mai departe.Căpitanii care vor ieși pe locurile 1 și 2 la proba cu cea mai mare miză vor putea să își aleagă noi coechipieri din cea de-a treia echipă, astfel că toți concurenții din Madagascar au început deja să își facă strategiile.

Dacă echipa din care face parte câștigă, nu are motive de îngrijorare. Dacă echipa pierde, e de văzut ce relații și-a construit până acum cu membrii celorlalte triburi, pentru că va trebui să fie ales de una dintre ele, să schimbe tabăra și să se adapteze acolo.

Am ajuns într-un moment crucial al concursului. Una dintre echipe se va dizolva. Căpitanii se vor înfrunta, iar steagul echipei ce pierde va fi trecut prin foc.

Este ultimul joc în care avem trei echipe. La final, vor fi două. Începe jocul Căpitanilor!

Crocodilii au făcut o vizită Cameleonilor: „Cei de la echipa roșie au venit la noi, să ne salute, mai politicoși ca niciodată. Ne curtează sau doar vor să vadă în ce stare suntem noi?”, se întreabă Silviu.

Începe confruntarea decisivă! La sfârșitul ediției, o echipă se va dizolva:„Este meciul vieții, meciul vieții de echipă”... A început Jocul Căpitanilor! Premieră șocantă la „Ultimul Trib”: se cere reluarea jocului! „Lemurii nu ratează vreo șans...

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x