Începe confruntarea decisivă! La sfârșitul ediției, o echipă se va dizolva:„Este meciul vieții, meciul vieții de echipă”

Începe o nouă zi la „Ultimul Trib”. S-au dus momentele liniștite, acum, fiecare își face planuri.  Jocul decisiv al căpitanilor va face una dintre echipe să dispară! Cum se pregătește fiecare echipă de marea confruntare?

Începe o nouă zi la „Ultimul Trib”. S-au dus momentele liniștite, acum, fiecare își face planuri. Jocul decisiv al căpitanilor va face una dintre echipe să dispară! Cum se pregătește fiecare echipă de marea confruntare?

„Este posibil ca la proba Căpitanului să se dizolve echipele. Mă gândesc că cei ieșiți pe primele două locuri vor alege din ultima echipă membrii care să vină în echipa lor”, spune Oana Dedeu.

La Crocodili e încă liniște. Chiar și așa, tensiunea se simte. Totul este pe cale să se schimbe.

„Noi am demostrat, ca și echipă, că și băieții și fetele au calități complete. Avem încredere totală în Mircea”, a explicat Alex Filip.

Mircea, în schimb, se simte copleșit de responsabilitatea pusă pe umerii săi: „Nu pot să nu-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru provocare, dar e dificil, e foarte mare responsabilitatea. Nu pot să nu mă gândesc la joc, nu poți să știi ce-ți cade, nu are nicio legătură cu capacitățile tale.”

Crocodilii par ușor îngrijorați. În sat, Lemurii își fac și ei planuri pentru ce urmează.

Vila a dispărut din peisajul Teritoriilor, dar Lemurii nu își fac griji în privința mâncării. Oricunde ar ajunge, au proviziile făcute și le vor lua cu ei.

„Mie mi-a revenit sarcina să salvez steagul Lemurilor. Își pun toată speranța în victoria mea și sper să nu-i dezamăgesc.”

Ultimele știri