Antena Căutare

„Cine rezistă, câștigă!” Concurenții se bat pentru un premiu special: „Acolo, veți fi invitații mei la o masă, dau o bere!”

Ultimul Trib. Episod 31. Octavian le-a pregătit celor 6 concurenți rămași în „Ultimul Trib” un Joc pentru Premiu. Primii trei vor avea parte de o masă la restaurant! 

Ultimul Trib. Episod 31. Octavian le-a pregătit celor 6 concurenți rămași în „Ultimul Trib” un Joc pentru Premiu. Primii trei vor avea parte de o masă la restaurant!

„Astăzi căutăm primii trei câștigători. Ei vor avea parte de o excursie extraordinar de frumoasă, pe o insulă specială, în care nu există curent electric, unde există lemuri și trăiesc în libertate. O insulă unde nu există mașini sau motociclete, e o linite totală. Dar, există oameni și restaurante. Acolo, veți fi invitații mei la o masă, dau o bere!”, le-a spus Octavian

Jocul pentru Premiu se numește „Cine rezistă câștigă”. E ușor de înțeles că vorbim despre o probă de rezistență, ce îmbină echilibrul cu forța.

Toată lumea tânjește după berea printre lemuri!

La final, Mircea cedează. Cei trei câștigători sunt Silviu, Ioana și Chiru.

„Hai, Chirule, la masă”, a zis Octavian.

Ioana a împlinit 22 de ani, înconjurată de Lemuri și Crocodili! Cadoul ei a venit tocmai din România: „E scrisul mamei!”... Episod 31. Odată cu plecarea lui Mircescu, Lemurii și Crocodilii au dispărut. Ultimii 6 concurenți încep lupta individua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x