Antena Căutare

Mircea Zamfir a petrecut noaptea în lux! Discuția cu familia din România l-a răvășit: „Îmi venea să plâng, nu pot să cred cât de mult am pierdut”

Ultimul Trib. Episod 31. Tribul Lemurilor s-a reîntregit, odată cu întoarcerea lui Mircea Zamfir, norocosul care și-a petrecut o noapte într-un hotel de cinci stele.

Ultimul Trib. Episod 31. Tribul Lemurilor s-a reîntregit, odată cu întoarcerea lui Mircea Zamfir, norocosul care și-a petrecut o noapte într-un hotel de cinci stele.

„Mircea ne-a povestit ce pățanii a avut cu jacuzzi-ul, ne-a povestit cum n-a coborât la restaurant, pentru că și-a comandat în cameră roomservice”, a spus, cu puțină (multă?) invidie în glas, Sorin.

Entuziasmat, Mircea le-a povestit în detaliu cum a fost răsfățat în hotelul de cinci stele în care și-a petrecut noaptea. Cea mai mare bucurie a lui? Faptul ca a putut să mănânce pizza? Nu. În mod categoric, cel mai frumos „cadou” a fost faptul că a avut ocazia să vorbească și să își vadă soția, prin intermediul unui apel video.

„Mi-am văzut copilul mic. Nu e posibil așa ceva! S-a schimbat enorm, îmi venea să plâng, nu pot să cred cât de mult am pierdut”, a mărturisit Mircea.

Lemurii au avut parte de o „salvare” cu totul specială: „E unic momentul, nu cred că o să mă mai întâlnesc cu așa ceva&q... A fost un „duel între camarazi”. Dar în „Ultimul Trib” e loc pentru un singur Silviu, iar numele lui este Geandră!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x