Antena Căutare

A fost un „duel între camarazi”. Dar în „Ultimul Trib” e loc pentru un singur Silviu, iar numele lui este Geandră!

Ultimul Trib. Episod 31. Silviu Mircescu și Silviu Geandră se luptă pentru a face parte din „Ultimul Trib”. În urma jocului de Eliminare, doar unul va rămâne în competiție. 

Ultimul Trib. Episod 31. Silviu Mircescu și Silviu Geandră se luptă pentru a face parte din „Ultimul Trib”. În urma jocului de Eliminare, doar unul va rămâne în competiție.

„Avem deja cinci concurenți care au trecut în etapa următoare, adică fac parte din „Ultimul Trib”. Un singur lucru trebuie să aflăm: care este cel de-al șaselea”, a spus Octavian, înainte de începerea jocului de Eliminare.

Silviu și Mircescu se pregătesc pentru înfruntare. „E un duel între camarazi”, spun cei doi.

Mircescu pare neliniștit. Întrebat dacă este pregătit, fizic și psihic, pentru jocul de Eliminare, concurentul preferă să nu răspundă.

A fost un „duel între camarazi”. Dar în „Ultimul Trib” e loc pentru un singur Silviu, iar numele lui este Geandră!

„E o situaţie ciudată. O mare parte din mine ar vrea să plece acasă, dar intervine şi cea de luptător. Cred foarte mult în şansa mea, chiar dacă Silviu nu a pierdut niciun duel! Sunt fericit că astăzi merg la duel alături de un om cu care am început această competiţie!”

Jocul se numește „Castelul de cărți”. La capătul traseului, cei doi dueliști trebuie să obțină o cheia cu care vor deschide câte un cufăr în care se găsește un sac cu nisip. Urmează un nou traseu cu obstacole , la capătul căruia stă o catapultă. Aceasta trebuie folosită pentru a arunca sacul cu nisip pe un butoi. Urmează un castel din bucăți de lemn ce trebuie distrus și reasamblat la finalul celui de-al treilea șir de obstacole.

A fost un „duel între camarazi”. Dar în „Ultimul Trib” e loc pentru un singur Silviu, iar numele lui este Geandră!

Duelul nu a fost deloc simplu. Mircescu și Silviu, doi concurenți pe care îi leagă multe amintiri, au luptat pentru a rămâne în „Ultimul Trib”.

1...2...3...4...5! Un singur Silviu a rămas în „Ultimul Trib”, iar numele lui este Geandră!

Mircea Zamfir a petrecut noaptea în lux! Discuția cu familia din România l-a răvășit: „Îmi venea să plâng, nu pot să cre... Înainte de plecare, Mircescu îi face un cadou lui Silviu: „El nu mai are adidași, i s-au rupt. Îi las lui adidașii mei”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x